Local

Ieșenii nu se mai potolesc! 3 tineri au ajuns în cătușe după ce ar fi provocat scandal și ar fi luat la bătaie alte persoane, în Pașcani

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșenii nu se mai potolesc 3 tineri au ajuns în cătușe după ce ar fi provocat scandal și ar fi luat la bătaie alte persoane în Pașcani
Cinci indivizi din Pașcani ar fi bătut mai multe persoane

Într-o societate comercială din Pașcani s-a dezlănțuit iadul când 5 indivizi au intrat în incintă și ar fi luat la bătaie unele dintre persoanele prezente. Pe lângă comportamentul violent manifestat față de cei din jurul lor, bărbații ar fi distrus și mai multe bunuri din interiorul societății. Cu toate acestea, doar 3 dintre ieșeni au fost luați în vizorul polițiștilor, fiind reținuți pentru 24 de ore.

Recent, 3 bărbați au fost luați pe sus de oamenii legii după ce ar fi luat la bătaie alte persoane și ar fi distrus bunurile unei societăți comerciale. Inițial, în grupul cu pricina ar fi fost 5 persoane, însă două dintre acestea nu au fost vizate de măsurile luate de polițiști.

Acum, cei 3 indivizi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Aceștia au ajuns pe mâna procurorilor și rămâne de văzut cum va fi soluționat cazul.

 o masina de politie
Polițiștii au intervenit în acest caz și i-au reținut pe 3 dintre presupușii scandalagii

Mai mulţi bărbați din Pașcani au făcut prăpăd în incinta unei societăți

maini incatusate
Cei 3 indivizii identificați de oamenii legii au fost reținuți pentru 24 de ore

În cursul zilei de 14 iunie 2022, persoanele prezente într-o societate din Pașcani au fost luate prin surprindere de 5 indivizi care au intrat în sediu cu chef de scandal. Aceștia ar fi împărțit pumni, ar fi distrus mai multe bunuri și ar fi provocat haos, fiind chemată Poliția.

„Agenții din cadrul Poliției Municipiului Pașcani efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. La data de 14 iunie 2022, cinci tineri ar fi pătruns într-o societate, din municipiul Pașcani, ar fi lovit alte persoane și ar fi distrus mai multe bunuri, tulburând, totodată, ordinea și liniștea publică”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

În aceeași zi, polițiștii i-au reținut pe 3 dintre făptuitori pentru 24 de ore. Aceştia au fost dați pe mâna procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

 Ionut Manolache, victima din Golaiesti
Un ieșean din Golăiești a primit o bătaie soră cu moartea și a ajuns la spital

Un bărbat a fost luat la bătaie de mai mulți consăteni

un magazin mixt din Golaiesti
Incidentul ar fi avut loc într-un bar de lângă Primăria Golăiești

Pe 13 iunie 2022 a avut loc un alt conflict de proporții, de data aceasta într-un bar din localitatea Golăiești. Un ieșean, Ionuț Manolache, ar fi fost agresat de un grup de bărbați care l-ar fi bătut cu sălbăticie și i-ar fi dat mai multe lovituri de par în cap. Victima a fost transportată la spital, iar acum este sub supravegherea medicilor.

Ionuț Valentin Manolache, vărul victimei, susține că scandalul ar fi fost inițiat de indivizii care i-au agresat ruda. Aceștia ar fi avut conflicte mai vechi, iar acum ar fi vrut să îi vină de hac victimei. Vânzătoarea din magazinul mixt unde a avut loc incidentul, însă, susține că victima ar fi început scandalul și ar fi fost violentă cu persoanele prezente. Ionuț Manolache, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, iar polițiștii ieșeni au întocmit dosar penal, urmând să se stabilească situația de fapt.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. Sunt identificați cei trei bărbați care l-ar fi agresat”, menționează purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Acum, 3 ieșeni care ar fi luat la bătaie mai multe persoane în Pașcani sunt în vizorul procurorilor.

Adauga un comentariu