Economic Local

Ieșenii sunt debusolați din cauza devierilor unor trasee de autobuz. Iată ce modificări a făcut Compania de Transport Public

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșenii sunt debusolați din cauza devierilor unor trasee de autobuz. Iată ce modificări a făcut Compania de Transport Public

Mare parte din ieșenii care au folosit zilele acestea mijloacele de transport public au fost debusolați din cauza devierilor de trasee a mai multor autobuze. Deși stațiile nu au fost practic modificate, mijloacele de transport de pe traseele 28, 47 și 44 ocolesc acum prin zona Cicoarei. Modificările sunt stabilite până pe 9 mai, în timpul desfășurării lucrărilor de reabilitare a carosabilului pe strada Cerna.

Autobuzele vor circula prin zona Cicoarei

Concret, traseele de autobuz 28, 44 și 47 vor circula deviat între Piața Alexandru cel Bun și Policlinica Recuperare, pe următorul itinerariu: Piața Alexandru cel Bun – Str. Sarmisegetuza – Podul Cicoarei – Str. Profesor Narcis Macinoi – Str. Cicoarei – Calea Galata – Str. Pantelimon Halipa – Policlinica Recuperare (pe ambele sensuri de mers).
Reamintim și faptul că, începând cu data de 4 mai 2020, SC Compania de Transport Public Iași SA organizează curse speciale pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani în intervalul orar 9:00 – 11:00. Accesul în aceste mijloace de transport public va fi permis exclusiv pentru aceste persoane. Mijloacele de transport public local destinate persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani vor fi marcate cu un autocolant de identificare.

Adauga un comentariu