Scena artistica din Romania

Ileana Badiu, probleme în ziua nunții. Ce a putut să îi facă preotul

Publicat: 08 sept. 2021
Ileana Badiu zambeste larg intr-o rochie alba
Ileana Badiu a avut probleme in organizarea cununiei religioase

Ileana Badiu a avut probleme în ziua nunții, care a avut loc pe malul mării, unde preotul i-ar fi solicitat spagă pentru a oficia cununia religioasă. Vedeta a povestit cu lux de amănunte ce a pățit cu 12 ani în urmă. Ileana și-a dorit o nuntă de vis, iar pentru asta a ales litoralul românesc.

Preotul care urma să oficializeze cununia religioasă s-a gândit că este un prilej bun să își rotunjească veniturile.

Ce probleme a avut Ileana Badiu cu preotul de la malul mării

Pentru a fi de acord să țină slujba pe plajă, părintele ar fi cerut un acatist, care, de fapt, reprezenta șpagă. Nemulțumit de ce a primit, omul lui Dumnezeu i-a transmis actriței că va avea o căsnicie blestemată.

“Experiența mea a fost că, după ce era în regulă discuția cu preotul, apoi a venit și mi-a spus că trebuie să dau un acatist. Eu chiar am crezut că trebuie să dau un acatist. M-am apucat să scriu tot, cum știam că se dă. Când a văzut preotul că eu chiar am dat un acatist i s-a făcut rău. De fapt, acatistul însemna șpagă! Mi-a spus că o să am o căsătorie blestemată! Nu vreau să-i dau numele acelui preot. Uite că nu a fost o căsnicie blestemată! Nu m-a împiedicat nimic până la urmă, că tot pe plajă m-am măritat”, a povestit Ileana Badiu, la Digi 24.

Ce spune vedeta despre mariajul cu medicul chirurg Cătălin Badiu

Cătălin Badiu și Ileana Badiu formează un cuplu de 17 ani, iar de 12 sunt într-o căsnicie. Aceștia s-au cunoscut pe când Cătălin era în ultimul an de facultate. Cătălin și Ileana au împreună un băiețel pe nume Sasha.

Timp de mai bine de un deveniu, bărbatul a ales să își facă pregătirea profesională în Germania, iar acum conduce secția de chirurgie cardiovasculată de la Spitalul Municipal.

“E greu să fii măritată cu un chirurg. Sună telefoanele noaptea tot timpul. Soțul meu e și foarte empatic cu pacienții. Dar e și foarte romantic. La fel ca-n prima zi când ne-am cunoscut!”, a mai spus Ileana Badiu.

Cine este Ileana Badiu

Ileana Popescu (pentru că aceasta era numele sau anterior căsătoriei cu tenismanul Dinu Pescariu) s-a născut la data de 11 august 1974 în București.

A lucrat pentru Elite România ca brand manager până în 1997, după care a devenit Brand Manager la Philip Morris. Apoi a lucrat la departamentul de publicitate al Prima TV.

A fost prezentatoare a unei emisiuni dedicate publicității, „Zona Publicitara”, la postul TVR1 .

Din anul 2000 este managing partner și coacționar la firma Publicis Dialog, alaturi de Teddy Dumitrescu și Joaquin Bonilla.

În aprilie 2007 a început colaborarea cu postul de televiziune Antena 2, unde a fost gazda emisiunii „Firu-n patru” alături de Ana Bătu, Monica Eftimiu și Iulia Frățilă.

În anul 2007 a prezentat, împreună cu Radu Morar, emisiunea „Rai da’ buni” la Antena 2.

Pe 2 august 2008 s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badiu.

Adauga un comentariu