Actualitate

Ilie Năstase a fost evacuat din casă de Ion Țiriac. De la ce s-au certat cei doi foști tenismeni

Publicat: 05 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilie Năstase a fost evacuat din casă de Ion Țiriac. De la ce s-au certat cei doi foști tenismeni
Ilie Năstase a fost evacuat din casă de Ion Țiriac pentru că nu și-a mai plătit chiria

Ilie Năstase și Ion Țiriac par să nu mai aibă o relație foarte apropiată după ce cel din urmă l-a dat afară din casă pe primul. Totul ar fi venit în contextul în care Năstase nu și-ar mai fi plătit chiria la casa în care stătea din complexul ”Stejarii” deținut de Țiriac.

Ilie Năstase este o apariție constantă în tabloidele din România, de numele lui legându-se numeroase scandaluri. De exemplu, recent, Charlotte Năstase a făcut mai multe dezvăluiri despre Ilie Năstase.

Ilie Năstase evacuat din casă de Ion Țiriac

Ziua de miercuri a fost o zi nu tocmai bună pentru Ilie Năstase care a fost evacuat din casă de Ion Țiriac. Ilie Năstase stătea cu chirie în complexul rezidențial ”Stejarii” deținut de fostul partener de tenis. Oficial nu se cunoaște cu exactitate cauza pentru care acest lucru s-a întâmplat, dar unele surse indică faptul că Năstase înregistra luni întregi de restanțe la plata chiriei care, în baza relației cu Țiriac, era un preferențială.

Pare că relația dintre cei doi foști tenismeni de renume mondială este una din ce în ce mai şubredă, iar acest lucru se vede clar din relațiile contractuale dintre aceștia. Așadar, complexul de lux este unul care este administrat de facto de Ion Ion, fiul lui Ion Țiriac. Nu se cunoaște cu exactitate dacă decizia de evacuare îi aparţine mezinului după ce s-a consultat în prealabil cu tatăl său. Întrebat de jurnaliştii de la prosport.ro, Ilie Năstase a confirmat faptul că a părăsit ansamblul rezidențial de lux și că s-a mutat în altă parte. Ilie Năstase a afirmat, la motive, că a expirat contractul.

”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!” a menţionat Ilie Năstase.

Complexul ”Stejarii” este deținut de Ion Țiriac prin intermediul fiului său

Alte surse afirmă faptul că Ion Țiriac este foarte supărat pe Ilie Năstase din cauza problemelor financiare pe care le are ultimul. Țiriac consideră că principala vinovată pentru acest aspect este actuala soție a lui Năstase.

Ilie Năstase, probleme cu legea

Poreclit în presa internațională ”Nasty” datorită modului în care se comporta la turneele internaționale, Ilie Năstase nu este o ușă de biserică. Fostul număr 1 mondial a avut mai multe probleme cu legea, dar și în viața personală. Un mare iubitor de femei, Năstase a avut mai multe relații tumultoase care s-au finalizat cu acuze de violență domestică. Relația cu Brigitte Năstase a fost una dintre cele mai vizibile din spațiul public. Cei doi au fost împreună ceva timp, iar Brigitte a decis să îl părăsească pe fostul mare tenismen. Aceasta a spus, pentru presa de cancan, că a luat această decizie după ce cei doi nu se mai înțelegeau, iar Năstase se comporta extrem de urât cu ea.

Revenind la problemele lui Năstase, fostul tenismen a punctact și la capitolul probleme cu legea. Ilie Năstase a băut  iar ulterior s-a urcat la volanul unui autoturism. Polițiștii i-au pus și cătușele la acea vreme:

Miliţienii, că nu pot să le zic poliţiştii. Poliţiştii nu sunt agresivi. Am făcut doi metri din Parcul Herăstrău şi m-au oprit. Aţi băut? Da, trei beri. Haideţi, domnul Năstase, aţi băut mai mult. M-au pus să suflu. Am spus că nu, vreau să merg la miliţie şi să suflu. M-a tras unul din maşină, m-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine şi mi-a pus cătuşele. Într-un fel m-au bătut înainte. spunea Ilie Năstase la acea vreme.

Așadar, faptul că Ilie Năstase a fost evacuat din casă tocmai de Ion Țiriac reprezintă un punct de cotitură în relația dintre cei doi, relație care s-a desfășurat pe o perioadă de zeci de ani.

Adauga un comentariu