Cancan

Ilie Năstase vrea să fie din nou tată la 74 de ani. Fostul tenismen își dorește o fetiță cu Ioana Simion

Publicat: 11 nov. 2020
Ilie Năstase din nou tată
Ilie Năstase își dorește să aibă o fetiță cu actuala soție, Ioana Simion

Vestea că fostul tenismen Ilie Năstase își dorește să fie din nou tată la 74 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta este mai hotărât ca niciodată să facă un copil cu noua lui soție Ioana Simion. Dacă planul său va reuși, acesta va fi cel de-al șaselea copil.

Ilie Năstase și-a găsit fericirea în brațele unei femei cu 30 de ani mai tânără decât el, Ioana Simion reușind să-i aducă liniște. Fostul tenismen a dezvăluit că vrea să devină din nou tată, în ciuda faptului că a împlinit în vară vârsta de 74 de ani.

Ilie Năstase vrea să fie din nou tată

Renumitul sportiv a declarat în emisiunea moderată de Denise Rifai că vrea să fie din nou tată. Ilie Năstase visează să aibă o fetiță cu cea de-a cincea soție, omul de afaceri având în momentul de față cinci copii din trei căsnicii diferite. Fostul jucător de tenis are patru fete și un băiat.

Mai exact, Ilie Năstase a precizat în respectiva emisiune că va încerca orice metodă pentru a deveni tată, mai ales că în acest fel familia lor va fi întreagă. Actuala sa soție, Ioana Simion, are la rândul ei un băiat, care deja a făcut-o bunică.

Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe.

Ne gândim să facem și acest copil dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori să am un copil cu Ioana. Chiar vreau să facem asta, pentru că un copil înseamnă familie”, a dezvăluit Ilie Năstase.

Actuala soție i-a adus liniștea

Fostul mare jucător de tenis are numai cuvinte de laudă la adresa celei de-a cincea soții, în ciuda faptului că în urmă cu puțin timp erau pe punctul de a divorța. Sportivul se simte împlinit și fericit, iubindu-și enorm partenera de viață pentru că i-a adus liniște.

Totodată, Ilie Năstase spune că a învățat foarte multe lucruri de la actuala soție, devenind și mai credincios decât era înainte de a o cunoaște pe constănțeancă. Afaceristul a mărturisit că o alintă pe Ioana Simion „Maica Tereza”, fiind numită așa și de prietenii apropiați.

Cred că așa a vrut Dumnezeu să o întâlnesc pe Ioana, asta cred. Până să o cunosc pe ea nu eram credincios, dar după ce am întâlnit-o pe ea am fost la multe mănăstiri. Chiar și căsătoria a fost la mănăstire. Am învățat multe de la ea. Nu știam Tatăl Nostru.

Într-o seară i s-a făcut rău și mi-a zis «Ilie, vino să-mi spui Tatăl nostru ca să mă simt mai bine», i-am spus că nu-l știu perfect și să-l spunem împreună. Încerc să învăț acum de la ea lucruri pe care nici nu am avut timp când eram mai tânăr”, a completat fostul sportiv.

Așadar, dacă Ilie Năstase va fi din nou tată la vârsta de peste 74 de ani, putem spune că va fi vorba de o minune dumnezeiască.

Adauga un comentariu