Actualitate

Ilinca Vandici dezminte zvonul că s-a despărțit de Andrei Neacșu. Soțul vedetei ar fi făcut avansuri mai multor femei

Publicat: 19 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ilinca Vandici dezminte zvonul că s-a despărțit de Andrei Neacșu. Soțul vedetei ar fi făcut avansuri mai multor femei
Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a dezmințit faptul că a divorțat de soțul ei, Andrei Neacșu

Vedeta Kanal D2 Ilinca Vandici a ținut să dezmintă zvonul că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu, care s-ar fi mutat de acasă. Tatăl copilului frumoasei prezentatoare este învinuit că face avansuri unor femei și încearcă să le cucerească. Din câte se pare, problemele conjugale pentru Ilinca Vandici ar fi apărut în urmă cu o lună.

Recent, a apărut în presa mondenă un zvon cu privire la despărțirea dintre Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu. Se pare că ruptura ar fi avut loc în urmă cu aproape o lună, când bărbatul ar fi plecat din căminul conjugal. Aceleași zvonuri susțin că Andrei Neacșu își caută deja o altă iubită pe rețelele de socializare. Acum, Ilinca Vandici a luat atitudine cu privire la aceste zvonuri.

Ilinca Vandici dezminte zvonul că s-a despărțit de Andrei Neacșu

Zilele acestea s-a spus că în căsnicia Ilincăi Vandici ar exista probleme și că s-ar fi despărțit de soțul ei. Mai mult, Andrei Neacșu ar face avansuri altor femei pe rețelele de socializare și s-ar fi mutat de acasă. În urma zvonurilor legate de divorț, vedeta Kanal D2 a vrut să demonstreze că încă formează un cuplu cu tatăl fiului ei. Astfel, Ilinca Vandici a postat pe Instagram un clip în care apare și Andrei Neacșu, lucru pe care nu-l mai făcuse de o bună perioadă de timp.

La un moment dat, fanii ajunseseră să o întrebe pe vedetă de ce tot apare singură la evenimentele mondene. În imaginile postate de Ilinca Vandici pe Instagram, cei trei par o familie fericită și prezentatoarea a filmat momentele în care se distrează alături de Andrei Neacșu și fiul lor. Micuțul se află într-un cărucior, iar tatăl lui îl plimbă prin curte.

Cu toate acestea, în ultima perioadă, Ilinca Vandici posta pe rețelele de socializare mesaje puternice în care vorbea despre iubire și încercările pe care le-a avut în ultima perioadă:

„Am avut în ultimii ani tot felul de încercări în această perioadă… Tot felul de stări, întrebări, introspecții care mi-au creat o stare de ușoară melancolie și dorința de a mă dezvolta și mai mult, de a învăța și de a evolua. Cred că sunt binevenite astfel de momente în zbuciumul vieții cotidiene”, scria Ilinca Vandici pe contul de socializare.

Ilinca Vandici îi iartă orice soțului ei

Cu ceva timp în urmă, Ilinca Vandici spunea că își va ierta soțul indiferent de greșeala pe care o face. Totodată, prezentatoarea TV a mai precizat că relația lor este bazată pe respect, comunicare și înțelegere. Mai mult, ea susține că îl lasă să fie bărbat și nu îi taie deloc elanul.

„Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu. Bărbatul trebuie să fie stâlpul”, mărturisea Ilinca Vandici, în podcastul lui Damian Drăghici.

Și nu în ultimul rând, Ilinca Vandici a mai spus că nicio femeie nu ar putea să o despartă de tatăl copilului ei.

„I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei, care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 minute și au plecat”, a mai spus Ilinca Vandici.

Adauga un comentariu