Cancan ultimă oră

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul în comun: „Nu trăim în Palatul de Cleștar”

Publicat: 21 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul în comun Nu trăim în Palatul de Cleștar
Adelina Pestrițu a ales să meargă cu metroul prin București și să renunțe la mașinile de lux pe care le deține

Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat în transportul în comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

În weekend, Adelina Pestrițu a ales să meargă cu metroul prin București și să renunțe la mașinile de lux pe care le deține. Vedeta a postat pe contul său de Instagram, acolo unde e urmărită de peste 1,8 milioane de persoane, cum a fost sfârșitul ei de săptămână. A mers împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, la o cafenea din Capitală, iar până acolo au decis să ia metroul. Adelina Pestrițu alege foarte rar să meargă cu transportul în comun, fapt pentru care fanii săi au fost uimiți să o vadă într-o astfel de ipostază.

Cu toate acestea, cei care o urmăresc în mediul online i-au lăsat câteva comentarii și s-au mirat să o vadă pe Adelina Pestrițu cu metroul.

„Noi ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul”, „Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

„Faima nu te poate opri să faci lucruri normale așa cum fac toți ceilalți oameni. (…) Era destul de aglomerat și ieri după cum se poate observa în video. În plus, cunoaștem lumea adevărată, că doar nu trăim în Palatul de Cleștar”, le-a răspuns fosta prezentatoare TV.

Câți bani a câștigat Adelina Pestrițu în 2022

Adelina Pestrițu a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani și a devenit creator de conținut. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ceea ce face și este mereu activă pe rețelele de socializare. Bruneta are contracte de imagine foarte bine plătite, astfel că putem să o vedem des pe panourile publicitare din România.

De când a renunțat să mai apară pe micul ecran, ea și-a concentrat toată atenția asupra platformelor de socializare. În urmă cu 7 ani, Adelina Pestrițu a început să facă video blog, unde avea sute de mii de vizualizări. De atunci, drumul ei către un real succes în online a fost construit pas cu pas.

Fosta prezentatoare TV deține integral Space Media Production, conform datelor comunicate pentru Economica.net de către Oficiul Național al Registrului Comerţului (ONRC). Firma, care are activităţi ale agențiilor de publicitate, a avut marjă de profit net de peste 62% în anul 2022, după ce în anul 2021 a mers în pierdere.

Potrivit sursei mai sus-menționate, în anul 2022, firma Adelinei Pestrițu a avut o cifră de afaceri netă de 1,9 milioane de lei, adică de patru ori mai mult decât în anul 2021.

Profitul net a fost de 1,18 milioane de lei în 2022, după ce în anul 2021 a avut pierdere netă de circa 22.000 de lei, arată bilanţurile societăţii comparate de Economica.net. Space Media Production, firma Adelinei Pestrițu, a avut profitabilitate netă de peste 62%, arată calculele Economica.net pe baza bilanţurilor societăţii.

Space Media Production a obţinut aceste rezultate cu doi salariați în 2022, faţă de un angajat în 2021.

Adauga un comentariu