Actualitate

Imagini cu momentul impactului accidentului din București. Doi copii au fost uciși pe trotuar – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini cu momentul impactului accidentului din București. Doi copii au fost uciși pe trotuar - FOTO VIDEO
momentul în care șoferița intră cu mașina pe trotuar

Două fete au murit în urmă cu o zi în București în urma unui impact grav. Vorbim despre faptul că un accident rutier s-a produs pe străzile din București. O mașină a lovit violent două fete care se aflau pe troturar. Din aceste considerente au apărut primele imagini cu impactul accidentului.

Poliţiştii au deschis două dosare penale iar şoferiţa a fost dusă la audieri ulterior fiind lăsată liberă de către oamenii legii din București.

O şoferiţă a acroşat mortal două fetițe care se aflau pe trotuar

Conform datelor până la această oră, două fete au murit după ce șoferița le-a acroșat mortal. Acestea se aflau pe trotuar în momentul impactului. Jurnaliştii de la Realitatea Plus au oferit primele imagini cu momentul în care maşina intră în cele două fete. Prima fetiță, de șase ani, nu a mai ajuns la spital, a murit la scurt timp de la producerea accidentului. Nici a doua fată, de 15 ani, nu a rezistat: a urât la puțin timp după ce a ajuns la spital. Se afla în stare critică, impactul puternic îi amputase un braț.

Nenorocirea a avut loc pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Martorii susțin că șoferița a călcat prea tare pedala de accelerație. Femeia care se afla la volan a pierdut controlul maşinii, a lovit un stâlp de beton care s-a şi dărâmat şi mai apoi a intrat într-un grup de copii care se afla pe trotuar.

Pe imagini se poate vedea faptul că autoturismul condus de femeie circula cu viteză mare, iar impactul a fost unul devastator.

Sursă video- foto: Realitatea Plus

După trei ore de audieri, șoferița a fost eliberată de oamenii legii. Aceasta se afla în stare de șoc și a fost lăsată să se ducă acasă.

Adauga un comentariu