Mozaic muzical

Imagini cu Victor Socaciu din ultimele luni din viață. Artistul avea probleme mari de sănătate

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini cu Victor Socaciu din ultimele luni din viață. Artistul avea probleme mari de sănătate
Au aparut noi imagini cu Victor Socaciu

Noi imagini cu Victor Socaciu din ultimele luni din viață au fost făcute publice. Artistul a murit în cursul zilei de ieri, (27 decembrie 2021, n.r.), din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate că în ultima perioadă starea de sănătate a acestuia părea mai bună, din păcate boala a reușit să îl răpună.

Cântărețul a reușit totuși să urce pe scenă și să își impresioneze din nou fanii.

Imagini dureroase cu Victor Socaciu din ultimele luni din viață

Cântărețul de muzica folk a fost internat la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila”, la începutul lunii septembrie. Artistul acuza pe atunci mai multe probleme renale după transplant. Victor Socaciu suferea și de diabet, dar a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021.

Atunci când a contractat nemilosul virus, acesta a petrecut 3 săptămâni la internat în spital.

Însă, după ce a fost externat, starea sa de sănătate era mult mai bună, ba chiar la puţin timp a urcat pe scenă. Pe 25 septembrie, Victor Socaciu a reușit să participe la Alba Iulia, la Festivalul Național Ziua de Mâine, și a susținut un concert care a impresionat pe toată lumea.

Victor Socaciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Anul acesta, Victor Socaciu a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău. Acesta suferise în trecut o intervenție chirurgicală de transplant renal.

Din fericire, artistul a reușit să treacă cu bine peste problemele pe care le-a întâmpinat, iar în luna septembrie a acestui an, Victor Socaciu mărturisea:

„Sunt bine și mă pregătesc pentru spectacolele care urmează la sfârșitul lunii septembrie”.

Se pare că Victor Socaciu ar fi avut probleme de sănătate și din cauza unor medicamente pe care le lua pentru alte afecțiuni.

„Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața. Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine! Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte”, declara, la momentul respectiv, o persoană din anturajul artistului, pentru playtech.ro.

Ce avere avea Victor Socaciu?

În ceea ce priveşte averea sa, bărbatul și-a deschis în anul 2017 firma Perenearte SRL, cu sediul la Eforie Nord, ce avea obiect principal de activitate: ”activități de creație artistică și interpretare”.

Societatea a mers pe profit în primii ani, iar firma nu avea datorii, dar regretatul artist nu a mai apucat să actualizeze documentul de atunci. Astfel, la data ultimei declarații de avere, mai exact din 2017 acesta deţinea: trei terenuri (unul la Covasna și unul la Cornu), două case (una la Cornu și alta în Eforie), iar în afară de asta avea o parte din venituri asigurată din drepturile de autor, pensie și indemnizația de revoluționar. Concret, este vorba despre 16.900 de lei, 14.000 de lei și respectiv 35.000 de lei.

Mai mult decât atât, în perioada 2012 – 2016 vedeta avusese rolul de parlamentar de Mureș din partea PSD. A renunțat în urmă cu ceva timp la funcţie și s-a concentrat din nou pe cariera muzicală.

Adauga un comentariu