Local

Imagini de pe camerele de supraveghere! Iată momentul producerii accidentului de la Leţcani. Un TIR intră în separatoare, apoi se răstoarnă – EXCLUSIV, VIDEO

Publicat: 08 sept. 2023
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Imagini de pe camerele de supraveghere Iată momentul producerii accidentului de la Leţcani. Un TIR intră în separatoare apoi se răstoarnă - EXCLUSIV VIDEO
Accident rutier în județul Iași

Accidentul rutier produs în localitatea Leţcani a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Se poate observa clar cum şoferul TIR-ului pierde controlul asupra direcţiei de mers, intra în separatoare, iar mai apoi se răstoarnă.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, conducătorul camionului a adormit la volan. Acesta a intrat în coliziune şi cu două autoturisme.

O persoană a fost rănită și transportată la spital.

„La data de 08 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc la ieșirea din municipiul Iași spre localitatea Lețcani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un tir și două autoturisme a avut loc o coliziune, în urma impactului tirul ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat, acroșând o schelă pe care s-ar fi aflat un alt auto.

O persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

Citește și: Accident rutier la Leţcani! Un TIR s-a răsturnat, după ce șoferul a adormit la volan 

Comentarii
Adauga un comentariu