Cancan ultimă oră

Imagini de râsul curcilor cu Vulpița, pentru prima oară cu metroul! – FOTO

Publicat: 22 aug. 2020
Imagini de râsul curcilor cu Vulpița, pentru prima oară cu metroul!
Imagini de râsul curcilor cu Vulpița, pentru prima oară cu metroul!

Un nou episod, de data aceasta la metrou. Iar în prim plan s-a aflat Vulpița. A fost pentru fata simplă din Blăgești o experiență de neuitat.

Alături de Viorel, Vulpița a pășit pe scările de la metrou. Era, pentru ea, întâia oară când cobora în subteranul din Capitală. S-a speriat de scările rulante. ”Nu pot, că mie mi-e frică! Ajutați-mă, vă rog! Mie mi-e frică rău! Mi-e frică! Nu pot…”, a zis Vulpița. Mai avea puțin și izbucnea în hohote de plans. Greu avea să reușească să ajungă până la metrou!

”Sărut-mâna! Vreau și eu o cartelă!”, a spus Vulpița. ”Am întrebat doamna de la pază! A zis că pe aici trebuie să o iau”, a explicat ea. ”E prima dată când sunt cu metroul!”, a completat apoi Vulpița.

Reacțiiile celor care urmăresc emisiunea de pe Acces Direct au fost, și de data aceasta, dure. ”Doamne fereste, ce televiziune de tot râsul, reporterii puși după doi analfabeți! Nu ar lua niște copii necăjiți să le arate Bucureștiul, din ianuarie până în august țin aceste creaturi. Rușine A1!”, ”Oamenii se mai cizelează, mai căpăta experiență, își mai schimbă viața, vocabularul, la ăștia nimic… degeaba, merg atîția oameni școliți după ei…nu învață nimic folositor pt ei”, ”Sunteți mai mult decât penibili…. Știre șoc: Vulpița s-a dus să-și cumpere hârtie igienică!!! Râsul lumii!!!”, sunt câteva comentarii.

Vulpița, pentru prima dată la metrou. Reacții dure, ca de obicei

Nu este pentru prima oară când internauții dau de pământ cu cele două personaje penibile, ajunse vedete peste noapte. În urma unui sondaj al emisiunii Acces Direct, internauții au fost necruțători. ”Cine se uită acum la peripețiile soților Stegaru la mare?”, a fost întrebarea alăturată imaginii cu Viorel și Vulpița pe faleză, la mare. Doar doi internauți au răspuns simplu: ”Eu mă uit!” Punct. Pentru că a venit replica majorității. ”Legați-vă un pietroi de gât și aruncați-vă în mare”, ”Au înviat din morți”, ”Nimeni. Doamne ajută că am scăpat de putorile ordinare”, ”Aruncați-vă în mare, să vă ducă în Bulgaria, să scăpăm de voi, putorilor, la muncă cu voi, jegurilor”, ”La sapăăă, mă!”, ”La muncă, leprelor! Doi ratați”, ”Acces din…”, sunt cele mai dure replici de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Antenei 1.

Adauga un comentariu