Local

Imagini din interior! Iată cum s-a desfăşurat priveghiul lui Costel Corduneanu, azi noapte la Iaşi. Pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu “Legenda Moldovei”. Nu au lipsit dedicaţiile – VIDEO

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Imagini din interior Iată cum s-a desfăşurat priveghiul lui Costel Corduneanu azi noapte la Iaşi. Pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu Legenda Moldovei. Nu au lipsit dedicaţiile - VIDEO
Sute de persoane la priveghiul lui Costel Corduneanu

Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital din Târgu Mureș. A fost internat după ce a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Costel Corduneanu avea probleme de sănătate de mai mulți ani, dar, după cum spun apropiații acestuia, a luptat până în ultima clipă.

A fost adus la Iași, iar familia i-a depus trupul neînsuflețit în interiorul restaurantului La Castel. La priveghiul său au venit sute de persoane pentru a-și lua rămas bun.

Priveghiul lui Costel Corduneanu a fost unul cu mare fast, bucătarii au pregătit porci și berbecuți la grătar, însă au fost și mâncăruri de post. Catafalcul a fost decorat cu flori albe, iar pe jos a fost pus un covor roșu. Familia lui Costel Corduneanu este extrem de îndurerată din cauza pierderii suferite, iar vestea morții acestuia a fost un adevărat șoc. În semn de respect, majoritatea persoanelor prezente au purtat tricouri cu imaginea lui Costel Corduneanu, cu logoul de la Jocurile Olimpice, pe care era scris mesajul „Legendele nu mor niciodată”. Lângă sicriul fostului sportiv a fost pus și un tablou cu acesta. După depunerea sicriului, pe fundal au sunat cântecele de jale ale maneliștilor Cristi Nucă și Costel Biju.

Imaginile din interior ilustrează sute de persoane îmbrăcate cu tricouri negre pe care este ilustrat chipul celui care a fost liderul clanului Corduneanu. De asemenea, pe un ecran uriaș au rulat fotografii cu “Legenda Moldovei” și nu au lipsit dedicaţiile.

Comentarii
Adauga un comentariu