Titlurile zilei

Imagini dramatice! Un asistent medical de la Spitalul de Recuperare din Iași a murit subit în sufrageria sa. Avea doar 46 de ani – EXCLUSIV

Publicat: 23 sept. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Imagini dramatice Un asistent medical de la Spitalul de Recuperare din Iași a murit subit în sufrageria sa. Avea doar 46 de ani  EXCLUSIV
Un asistent medical de la Spitalul de Recuperare din Iași a murit după ce a căzut în sufragerie

Un bărbat de 46 de ani, asistent medical la Spitalul de Recuperare din Iași, a murit subit. Bărbatul a căzut din picioare în sufragerie și s-a stins în mâinile medicilor care încercau să îl salveze

Tragedie la Iași. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a murit subit după ce a căzut în sufragerie. De profesie asistent medical, Eduard C. s-a stins brusc, chiar sub privirile soției sale. Tragedia s-a produs miercuri după-amiază. Bărbatul se afla în sufragerie când a căzut secerat. Soția sa a sunat de îndată la 112 să ceară ajutor. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, însă, din nefericire, nu s-a putut face altceva decât să se declare decesul. Nu este clar ce a dus la moartea asistentului, însă se pare că la mijloc ar fi vorba despre niște probleme cardiace mai vechi.

Dosar penal deschis de polițiști după moartea asistentului medical

Pe fir au intrat și polițiștii din Iași care au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a decedat în imobilul în care locuia. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Urmează să se stabilească ce a provocat moartea asistentului

Astfel, trupul neînsuflețit al asistentului medical a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior, se vor stabili cauzele decesului. Zilele trecute, reporterii BZI au relatat povestea unui alt tânăr care a murit după ce a făcut embolie pulmonară la 34 de ani.

„S-a dus în somn soțul meu, având un edem pulmonar ce i-a provocat insuficiență cardio-respiratorie acută. Simțea că ceva nu este ok, dar nu a vrut sa meargă la medic. Era și epileptic, nu știa de aceste probleme. A fost operat de apendicită la Spitalul «Sfântul Spiridon», anul trecut, în ianuarie. A fost dus cu ambulanța la spital, dar a fost lăsat pe holuri toată noaptea, iar când l-au operat, a doua zi, mai avea puțin și dădea în peritonită. El nu voia să audă de medici și spital, era îngrozit de mizerie, când făcea efort sau mânca simțea că nu se satură cu aer, nu primea destul oxigen. Era și puțin grăsuț, tensiunea mare. Pe certificatul de deces scrie «insuficiență cardio-respiratorie acută și edem pulmonar»”, a declarat Andreea Nechita, soția bărbatul care s-a stins.

Rămâne de văzut dacă există vreo legătură între vaccinul împotriva COVID-19 și tinerii care au murit de embolie pulmonară.

Comentarii
Adauga un comentariu