International

Imagini emoționante cu Hailey Bieber însărcinată! Cât de mare a crescut burtica de gravidă a soției lui Justin Bieber

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini emoționante cu Hailey Bieber însărcinată Cât de mare a crescut burtica de gravidă a soției lui Justin Bieber
Justin Bieber și Hailey Bieber așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru prima dată

Justin și Hailey Bieber trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor! În urmă cu puțin timp au dat marea veste că vor deveni părinți, iar acum au revenit cu imagini spectaculoase. Iată cât de mare a crescut burtica de gravidă a lui Hailey Bieber și cât de bine arată soția lui Justin Bieber!

Fanii celor doi sunt în extaz de când au aflat că Hailey Bieber este însărcinată. Căsnicia celor doi a trecut prin multe zvonuri de-a lungul timpului și s-a spus inclusiv că ar fi ajuns la divorț. Vestea că Hailey Bieber este însărcinată a confirmat faptul că relația lor de iubire merge din în ce mai bine și sunt pregătiți să treacă la nivelul următor.

Cum arată Hailey Bieber însărcinată

Hailey Bieber arată fabulos de când este însărcinată și imaginile cu ea au atras peste 1 milion de like-uri pe rețelele de socializare. Soția lui Justin Bieber are o siluetă de invidiat, iar acest lucru se observă chiar și după ce a rămas însărcinată.

Justin Bieber este un viitor tată mândru de familia lui, căci a postat mai multe poze cu burtica de gravidă a soției sale. Deși imaginea lui a fost dur criticată la nivel internațional, iată că este un bărbat implicat în viața soției sale și își dedică timpul pentru ea.

Până în acest moment, Hailey Bieber nu a anunțat sexul bebelușului ei, însă cu toții această cu sufletul la gură această veste. Cei doi au anunțat că vor deveni părinți printr-o postare emoționantă, care a adunat în scurt timp 16 milioane de aprecieri pe rețelele de socializare. În acele imagini, Hailey Bieber apare pentru prima dată cu burtica de gravidă.

Când va naște soția lui Justin Bieber

Justin Bieber și Hailey Bieber așteaptă cu nerăbdare să devină părinți pentru prima dată. Presa internațională scrie că fotomodelul ar fi însărcinată în șase luni, conform tmz.com, astfel că fanii lor se așteaptă ca vedeta să nască în luna iulie a acestui an.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă cei doi vor anunța sexul copilului lor. Justin Bieber și Hailey Bieber se bucură din plin de toate momentele prin care trec în această perioadă.

Adauga un comentariu