National

Imagini greu de privit. Un cal a căzut într-o groapă de pe un drum din Teleorman – FOTO

Publicat: 14 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini greu de privit. Un cal a căzut într-o groapă de pe un drum din Teleorman - FOTO
Un cal a căzut într-o groapă din județul Teleorman

Un cal a căzut într-o groapă de pe un drum din Teleorman. Imaginile sunt de-a dreptul şocante ţinând cont de faptul că animalul era aproape să moară.

Inconştientă autorităţilor dar şi a căruţaşului care nu a ţinut cont de faptul că existau semnalizări de a ocoli respectivul drum putea duce la decesul unui animal.

Un cal a căzut într-o groapă de pe drumurile din judeţul Teleorman

Calul înhămat la o căruță a căzut într-o groapă iar momentul a fost surprins de un localinic care a postat imaginile pe o reţea de socializare. În comună Bragadiru din Teleroman se putea produce o tragedie mai ales cal a scurt timp după ce calul a căzut în groapă o maşină a căzut într-o altă groapă tot pe acelaşi drum.

Imaginile prezentate de internaut nu mai au nevoie de nicio prezentare. Calul înhămat la căzut în groapă săpată şi a rămas blocat. Totuşi, din fericire, calul nu a fost rănit, scăpând cu mici răni.

Contactat de reporteri, primarul a declarat că zona era restricţionata după o avarie la o reţea de alimentare cu apă. Din aceste perspective, sapamana trecută fusese montată o conductă iar gropile nu au mai fost astupate.

Deși există o bandă de protecţie care avertiza că zona este interzisă, căruţaşul, un bărbat în vârstă de 84 de ani nu a ţinut cont de acest lucru şi a intrat cu calul.

Animalele, victimele brutalității românilor

În spaţiul public în ultimele luni au apărut imagini şocante cu felul în care unii dintre români aleg să se comporte cu animelele de companie sau alte tipuri de animale. Vorbim, de exemplu, de un caz recent când un minor a ucis cu bestialitate o vulpe. Incidentul de o gravitate uriașă s-a produs la îndemnul tatălului sau care încuraja un astfel de comportament. Oamenii legii sunt puși de multe ori în situaţii de acest fel.

Nu este primul caz de ucidere sălbatecă a animalelor. În luna septembrie, judecătorii ieșeni l-au condamnat, în premieră naţională, pe un ieșean care şi-a ucis iepuraşul. Într-un dosar de tâlhărie, unul dintre condamnaţi a fost condamnat pentru că a ucis iepurele

Anchetatorii au adăugat că unul dintre cei 4 tineri nu s-au oprit doar la a lua animale, ci a dat dovadă și de o cruzime incredibilă.

„În urma incidentului, persoana vătămată a sesizat comiterea infracțiunii de distrugere, constând în aceea că i-au fost înțepate cu o furcă cele 4 cauciucuri ale căruței parcată în curte. De asemenea, s-a stabilit că inculpatul Petrică Florea a luat un iepure ce se afla într-o cușcă din curtea persoanei vătămate și l-a lovit cu piciorul în mod intenționat, până l-a omorât”, au mai menționat procurorii.

Adauga un comentariu