National

Imagini halucinante! Ce mâncare a primit în spital o tânără însărcinată la Maternitatea din Sibiu

Publicat: 18 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini halucinante Ce mâncare a primit în spital o tânără însărcinată la Maternitatea din Sibiu
Imagini halucinante! Ce mâncare a primit în spital o tânără însărcinată la Maternitatea din Sibiu

Imagini halucinante! Ce mâncare a primit în spital o tânără însărcinată la Maternitatea din Sibiu

O femeie însărcinată, internată la Maternitatea din Sibiu, a fost șocată când a văzut ce mâncare primesc bolnavii în acel spital. Aceasta a fotografiat micul dejun și cina și a făcut imaginile publice.

Imagini halucinante! Ce mâncare a primit în spital o tânără însărcinată la Maternitatea din Sibiu

Mâncarea pe care aceasta a primit-o a constat în cinci biscuiți, două triunghiuri de brânză topită, margarină și pate pentru micul dejun și, respectiv, cina. Fiind uluită de ceea ce a primit, aceasta nu a ezitat și și-a arătat supărarea, publicând acele imagini.

„Așa arată micul dejun și cina la maternitatea din Sibiu”, a fost mesajul trimis de viitoarea mămică, alături de cele două fotografii cu mâncarea primită la spital.

Imediat ce aceste cuvinte au ajuns la urechile conducerii Spitalului Județean de Urgență Sibiu, reprezentanții acestuia au motivat că nu au fonduri suficiente. Tocmai de aceea, mâncarea este în felul în care a fost arătată.

Cu toate acestea, reprezentanții spitalului asigură că încearcă să diversifice meniul, iar fotografiile publicate sunt imagini incomplete. Acestea reprezintă meniul servit sâmbătă, pe 15 august.

Un nou focar de COVID-19, descoperit în România. Imagini halucinante!

Situaţie alarmantă în Sibiu unde a fost descoperit un nou focar de COVID-19. Anunţul a fost făcut de către Direcţia de Sănătate Publică din acest judeţ. Focarul de coronavirus a fost descoperit la Poliţia oraşului Agnita, unde iniţial au fost confirmate două cazuri de infectare.

După testarea a aproximativ jumătate dintre angajaţi, s-au primit încă patru rezultate pozitive.

Un nou focar de COVID-19, descoperit în România

În data de 16 august, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a identificat un focar de infecţie cu noul coronavirus la Poliţia oraşului Agnita, potrivit Prefecturii Sibiului.

Potrivit Prefecturii Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a identificat, în 16 august, un focar de infecţie cu noul coronavirus la Poliţia oraşului Agnita.

”După depistarea primelor 2 cazuri pozitive, au fost testaţi un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ”, a arătat sursa citată.

Un nou focar de COVID-19

DSP Sibiu a dispus pentru 9 contacti direcţi, de la Poliţia Agnita, carantină la domiciliu. La nivelul unităţii s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situaţiei epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecţia spaţiilor de lucru, a autospecialelor din dotare. Totodată, este monitorizata starea de sănătate a tuturor angajaţilor.

Focar de COVID-19 la Vaslui

Zeci de oameni au fost infectați cu SARS-CoV-2. La un centru de reabilitare neuropsihică din județul Vaslui a fost raportat focar de coronavirus. Centrul intră în carantină pentru două săptămâni, după ce zeci de angajați și pacienți au fost confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2.

La Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Mălăiești, comună Vutcani, județul Vaslui a fost declarat focar de infecție COVID-19. În urma testelor efectuate, 41 de pacienți și 22 de angajați au reieșit ca fiind infectați cu noul coronavirus.

La o clinică din Iași, un pacient de 42 de ani a fost confirmat pozitiv. În acest fel, după ce autoritățile vasluiene au anunțat acest lucru, DSP a început o anchetă epidemiologică. În urma acesteia, au ieșit pozitive 63 de persoane, dintre care 41 de beneficiari și 22 de angajați.

La Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Mălăiești, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a decis instituirea carantinei pentru 14 zile. În ceea ce privește persoanele infectate, acestea vor rămâne în centru.

În cazul în care nu vor exista persoane care vor avea nevoie de internare, există o echipă de medici care le va monitoriza starea în fiecare zi. Atât beneficiarii, cât și angajați au rămas în carantină la Centrul de Recuperare.

Adauga un comentariu