Local

Imagini! Lumea s-a oprit să vadă ultimul drum al „Bulibașei pe toată Galaxia”. Cortegiul a ajuns la cimitirul Sfântul Vasile – FOTO

Publicat: 16 sept. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii

Lumea s-a oprit în loc să vadă ultimul drum al „Bulibașei pe toată Galaxia”.  Astăzi, Dragoș Stănescu a fost condus pe ultimul drum. La palat, s-au adunat rromi din toate colțurile României. Nu au lipsit nici lăutarii care au primit bani.

Dragoş Stănescu, „Bulibaşa pe toată Galaxia”, a murit după o lungă suferință

Astăzi a avut loc una dintre cele mai mari înmormântări ţigăneşti.

Reprezentanţii familiei Stănescu au ţinut să precizeze că întregul eveniment costă aproximativ 1,5 miliarde de lei vechi. Este ştiut faptul că pentru familiile de ţigani din Iaşi şi restul ţării înmormântările trebuie să fie fastuoase pentru că potrivit tradiţiei, decedatul s-ar bucura de tot ceea ce familia a pregătit pentru el în zilele de pomenire.

Comentarii
  • Greșit.
    Lumea se oprește in loc sa vadă cum poliția română discriminează romanii, care au interzis la cortegii funerare. Țiganii de ce sunt lăsați?
    Inca ceva: poliția, cea plătită de pulime, are obligatia profesionala de a se autosesiza și a dispune măsuri legale, amenzi, etc. Dar nu o face. Fac însă grevă, că vor salarii mai mari. Așa că m*ie, poliția română.

  • Plinge Dinte Costel maxim. Plinge de bucurie ca a luat de la Dragos 100 de galbeni sa-si cumpere un autocar. Si Dinte a ramas si cu autocarul su cu galbenii!!!

  • Da de unde au borcoii 1,5 miliarde vechi, ca ăștia nu au muncit niciodată! Cât despre autoritățile locale și periplu ciorilor cu săpunu ambulant, deja e penibil! Sau le e frica?! Nu au curaj?

Adauga un comentariu