Actualitate

Imagini şocante cu un primar PNL care şi-a dezbrăcat fiica în vârstă de 10 ani şi a pus-o în genunchi şi cu faţa la perete – VIDEO

Publicat: 16 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini şocante cu un primar PNL care şi-a dezbrăcat fiica în vârstă de 10 ani şi a pus-o în genunchi şi cu faţa la perete - VIDEO
Imagini şocante cu un primar PNL care şi-a dezbrăcat fiica în vârstă de 10 ani

Apar noi imagini şocante cu părinţi care îşi chinuie copiii. Un primar PNL a decis că cea mai bună pedeapsa pentru un copil în vârstă de doar 10 ani este de a fi dezbrăcată şi a fi pusă, cu faţa la perete, în genunchi.

Imaginile îl au în centru pe Traian Ogâgău, primarul PNL ALL oraşului Sângeorz-Băi, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a demarat de îndată o anchetă.

DGASPC a început deja o anchetă

Conform informaţiile din presa locală, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a demarat deja o anchetă referitor la un abuz emoţional. Imaginile făcute publice îl arată pe primarul Traian Ogâgău cum îşi pedepseşte copilul într-un mod brutal şi cu puternic impact emoţional asupra copilului. Fetiţa are 10 ani şi, cel mai probabil a rămas cu traume după această întâmplare. În iulie 2020, primarul PNL a fost deja condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că a refuzat să i se preleve mostre biologice. Acesta a refuzat, în 2016, în timp ce conducea un autoturism, să sufle în fiolă atunci când poliţiştii rutieri i-au cerut acest lucru:

Primarul a filmat momentul în care îşi umileşte propria fiică

Primarul PNL din Sângeorz-Băi filmează clipele în care acesta îşi umileşte propria fiică. Traian Ogâgău şi-a dezbrăcat fiica şi a pus-o să stea în genunchi, cu mâinile ridicate deasupra capului. Întreaga întâmplare a durat minute în şir, timp în care fetiţa plângea şi implora să se oprească. Tatăl nu s-a lăsat şi a pus-o pe fetiţa să repete o frază minute în șir:

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Directorul adjunct al DGASPC, Crina Andreica, a făcut o serie de declaraţii

Directorul adjunct al DGASPC, Crina Andreica, a declarat pentru AGERPRES că mama şi fetiţa au venit în cursul după-amiezii la consiliere şi că tatăl, atunci când a fost contactat, a spus că imaginile ar fi „din iarnă”.

„S-a contactat tatăl fetei, iar mama este în acest moment la consiliere cu minoră. Am demarat şi noi o anchetă. Colegul meu care se ocupă de cazurile de abuz l-a contactat pe tată şi l-a invitat să fie şi el prezent la consiliere. Momentan nu a venit, a venit mama împreună cu fata. I s-au adus la cunoştinţă drepturile şi obligaţiile pe care le are asupra copiilor şi consecinţele care pot să fie asupra comportamentului pe care l-a avut faţă de fată. El ne-a declarat că imaginile sunt din iarnă”, a spus Crina Andreica.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sârb, a precizat că în această speţă au fost dispuse verificări de către şeful inspectoratului.

Traian Ogâgău nu a putut fi contactat telefonic de jurnaliști, dar pe pagina sa de socializare a postat un mesaj public în care îi transmite contracandidatului său la funcţia de primar al oraşului Sângeorz-Băi, deputatul Daniel Suciu, că „a întrecut limită” şi că „viaţa personală este viaţă personală”.

Adauga un comentariu