Prima pagină » International » Imagini șocante! Un milionar lovește o femeie până se prăbușește la pământ – VIDEO
Imagini șocante! Un milionar lovește o femeie până se prăbușește la pământ - VIDEO

Imagini șocante! Un milionar lovește o femeie până se prăbușește la pământ – VIDEO

11 iun. 2024, 14:45,
BZI.ro, în International

Un bancher milionar lovește o femeie pe o stradă în timpul unui festival de stradă. Înregistrările video arată cum femeia se prăbușește la pământ. O înregistrare video tulburătoare arată cum bărbatul îi aplică violent un pumn de dreapta peste mână în fața femeii, în fața unei mulțimi de petrecăreți.

Femeia și-a acoperit fața rănită și s-a prăbușit la pământ, la doar câțiva metri de o a doua persoană probabil rănită care zăcea pe trotuar. Evenimentele s-au petrecut în timpul Brooklyn Pride, în Brooklyn. Agresiunea a avut loc în timp ce mii de oameni au inundat Park Slope sâmbătă pentru a sărbători cel de-al 28-lea festival multicultural anual Brooklyn Pride, un eveniment de o zi care s-a încheiat cu o paradă pe Fifth Avenue.

Utilizatorii rețelelor de socializare l-au identificat pe agresorul din înregistrarea video, care a adunat aproape 5 milioane de vizualizări, ca fiind Jonathan Kaye, un director general care conduce franciza de servicii de afaceri Moelis & Co.

„Am aflat că unul dintre angajații noștri a fost implicat într-un incident grav în Brooklyn, pe 8 iunie. Luăm această chestiune foarte în serios și desfășurăm o anchetă”, a declarat pentru The Post un purtător de cuvânt al băncii de investiții cu sediul la New York.

Compania nu a confirmat dacă angajatul era Kaye sau dacă acesta se confruntă cu vreo măsură disciplinară. Kaye a refuzat să comenteze când a fost contactat de The Post, iar poliția din New York nu avea informații despre agresiunea șocantă.

Bărbatul acuză că femeia a aruncat cu ceva în el

Videoclipul nu arată momentele care au dus la lovitura brutală, dar îl arată pe agresorul care se îndepărtează în timp ce poartă o jachetă stropită cu lichid pe spate în urma presupusului atac.

„She f-king threw s-t all over me”, poate fi auzit bărbatul despre care se crede că este Kaye spunând în timp ce spectatorii îl numesc pe atacator „dobitoc” și „persoană oribilă”.

Bărbatul i-ar fi spart nasul femeii și ar fi „spart” brațul unei alte persoane, potrivit textului scris deasupra clipului.

Kaye a supervizat franciza Global Business Services la Moelis & Co. din 2013, potrivit companiei. Anterior, el a lucrat la Citi Bank ca director general al grupului Global Mergers & Acquisitions. Presupusul atacator locuiește într-o casă de oraș luxoasă din Park Slope, cu patru dormitoare, evaluată la peste 4 milioane de dolari. Locuința somptuoasă se află la doar trei străzi distanță de Ginger’s Bar, unul dintre ultimele baruri pentru lesbiene rămase în Brooklyn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *