International

Imagini virale cu un bărbat care şi-a uitat masca pe faţă, la plajă: „Cum o să muncesc în halul ăsta?” – Video

Publicat: 10 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini virale cu un bărbat care şi-a uitat masca pe faţă la plajă Cum o să muncesc în halul ăsta - Video
Un bărbat care a vrut să se bronzeze a uitat să-și dea masca de protecție jos

Un bărbat a făcut un videoclip pe care l-a postat pe o reţea de socializare pentru a le arăta oamenilor ce a păţit după ce a fost să facă plajă. Bărbatul avea un bronz foarte ciudat pe faţă, şi totul are şi o explicaţie. Acesta a uitat să-şi scoată masca de protecţie în momentul în care s-a pus la bronzat. Videoclipul bărbatului a fost postat pe o reţea de socialzare şi a ajuns în scurt timp viral.

Chiar dacă bărbatul a explicat toată această întâmplare într-un mod foarte comic, omenii au fost mai amuzaţi de modul în care s-a bronzat acesta. Pe chipul bărbatului se poate observa forma măştii.

„Deci, ieri am făcut plajă în grădină. Și am uitat să-mi scot masca. Chiar nu sunt fericit, băieți”, a spus bărbatul.

Pe ambele părți ale feței sale se puteau vedea, de asemenea, urmele de la curelele măștii.

„Cum o să muncesc în halul ăsta?”, întreabă el.

În Spania masca de protecţie era obligatorie pe plaje

La începutul lunii aprilie autorităţile din Spania au anunţat că atât cetăţenii spaniei cât şi turişti vor trebui să poarte masca de protecţie la plajă. La acel moment autorităţile au fost foarte clare în privinţa măştii de protecţie şi au spus că masca de protecţia va fi obligatorie indiferent de distanţa dintre persoane. Această lege a fost pus în vigoare pentru o perioadă nelimitată.

Amenzile pentru nepurtarea măștii, până în prezent de circa 100 de euro, pot ajunge la sume cuprinse între 601 și 30.000 de euro dacă această faptă este considerată o infracțiune gravă. Turiștii veniți să petreacă Săptămâna Sfântă în Spania nu par a fi la curent cu înăsprirea obligativității de a purta masca în natură, la piscină și chiar la plajă, indiferent de distanța de siguranță.

Mila Montero, medic de boli infecţioase, Barcelona: „Obligativitatea de a purta mască în spații deschise, la soare, la piscină sau pe plajă este foarte dificil de aplicat.”

Masca de protrecti obligatorie pe plaje de 1 mai şi de Paşte

În staţiunile Mamaia şi Vamă Veche au fost aşteptaţi de 1 Mai şi de Paşte 35 de mii de turişti care să petreacă pe litoralul Marii Negre. Autorităţile au anunţat că staţiunile vor fi împânzite cu poliţişti şi jandarmi. Purtarea măştii de protecţie rămâne obigatorie, inclusiv pe plajă. Aveţi voie să renunţaţi la ea doar în apă, însă este puţin probabil să fie mulţi în apa care are doar 7 grade Celsius.

„În momentul în care stăm jos şi este asigurată o distanţare socială, bem un cockteil, cu siguranţă nu putem să facem asta cu masca la gură, dar atunci când ne plimbăm pe plajă dintr-un loc în altul, ar trebui să respectăm măsurile în vigoare” a precizat sectretarul de stat în ministerul Economiei, Paul Ene.

Totuși, autorităţile vor fi îngăduitoare doar cu cei care vor să facă baie în mare. Aceştia pot renunţa la mască, însă riscă o răceală, pentru că apa este foarte rece. Potrivit meteorologilor, în perioada sărbătorilor pascale apa mării va avea doar 7 grade Celsius.

„Încercăm pe cât posibil să le explicăm oamenilor că trebuie să respecte indicaţiile salvamarilor. Atunci când e marea montată, trebuie să nu intre în apă, iar în cazul în care o vor face, să nu intre în panică, să caute să reziste cât mai mult la suprafaţă pentru a putea fi recuperat”, a declarat şeful scafandrilor din cadrul ISU Dobrogea, Marian Ciulei.

Adauga un comentariu