Local

Imaginile zilei! O tânără și-a dat lenjeria intimă jos, apoi și-a făcut nevoile în plină zi pe trotuar în Copou – FOTO

Publicat: 29 iun. 2022
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Imaginile zilei O tânără și-a dat lenjeria intimă jos apoi și-a făcut nevoile în plină zi pe trotuar în Copou - FOTO
O tânără și-a dat lenjeria intimă jos, apoi și-a făcut nevoile în plină zi pe trotuar în Copou

O situație neobișnuită a avut loc pe străzile Iașului. În plină zi, o tânără și-a dat lenjeria intimă jos, apoi și-a făcut nevoile în plină zi pe trotuar în Copou. Trecătorii o vedeau și treceau liniștiți pe lângă ea, de parcă nu se întâmpla nimic.

Toată întâmplarea a fost filmată de un trecător, apoi a făcut publică fapta femeii.

Comentarii
  • Ok si? daca nu era pozata nu mai stia nimeni. Lumea mai face treaba mica prin oras, incepand de la copii si pana la adulti. Wc-urile publice sunt un focar de infectii si vomiti cand deschizi usa. Respectiva din imagine cel mai probabil e o betivanca care nu ii pasa de nimic, probabil boschetara. Dar multi dintre noi ne ascundem cand ne mai usuram prin oras. Indiferent ca suntem femei sau barbati sau copii.

  • Daca era barbat nu mai poza nimeni. Pt ca e femeie si trebuie „sa isi dea jos lenjeria intima„ au sarit excitatii sa o pozeze. Problema ei e ca trebuia sa se ascunda, nu sa stea asa la vedere.

  • Este vreun wc public prin Copou, unde sa fi mers? Mă îndoiesc! Este pe undeva vreo cișmea unde lumea însetată sa- si poată astâmpăra setea, pe vremea asta caniculară?

  • Este vreun wc public prin Copou, unde sa fi mers? Mă îndoiesc! Este pe undeva vreo cișmea unde lumea însetată sa- si poată astâmpăra setea, pe vremea asta caniculară?

  • Era o vasluianca ca asa fac ei in Copoul lor !, asta din Iasi e mai mare si nu mai apuca sa se tina pina la gara, oricum bause niste bere la pet si consumase niste pufuleti geniali ca asta este dineul turistului vasluian in Iasi

  • bai astia care o aparati, voi va faceti ca nu vedeti esenta problemei si o dati cotita. problema nu e ca o apucat-o nevoia si nu s-o dus la o buda. problema e unde s-o gandit ea sa pise : in mijlocu drumului. ce, nu gasea o tufa, un copac ceva?

  • In Franta sunt toalete din 500 m in 500 m ,in Iasi vita de primar corupt si penal a pus cate o toaleta odata la 5 km ,unde sa se duca lumea ? la bosket

  • domn primar n-a pus toalete pe copou, a pus doar pista de bicle pe trotuar, unde toti caciosii se cred prioritari pe acea dunga de vopsea roz.

Adauga un comentariu