Cancan ultimă oră

Împăcare neașteptată în showbiz. Nimeni nu credea că vor fi din nou împreună

Publicat: 07 iun. 2020

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat! Putem spune, totuși, că asistenta TV și artistul au o relație cu năbădăi, dat fiind faptul că aceasta este a doua împăcare în doar câteva luni. Ramona Olaru și Cuza au confirmat împăcarea și, mai mult decât atât, s-au afișat mai îndrăgostiți ca niciodată într-un local de fițe. Relația dintre Ramona Olaru și Cuza rămâne, în continuare, un mister pentru toți fanii frumoasei asistente TV și ai faimosului artist, pentru că deși se iubesc foarte tare, cei doi s-au despărțit de mai multe ori. Chiar dacă au decis să renunțe unul la celălalt, nu au putut sta prea mult timp despărțiți și iată că Universul i-a adus din nou împreună!

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat! Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

În urmă cu doar câteva zile, Ramona Olaru a postat, pe conturile sale de socializare, un mesaj extrem de răutăcios, care îi era dedicat în întregime lui Cuza, care se afla în postura de pârât: blondina l-a găsit vinovat pentru toate evenimentele neplăcute întâmpinate de-a lungul relației lor. Cu toate acestea, pe 6 Iunie, cei doi au fost surprinși împreună la mare, apropierea dintre Ramona Olaru și Cuza fiind evidentă. Ramona Olaru a decs să confirme împăcarea, așa că a postat pe contul său de Instagram o filmare, în timpul căreia era surprinsă îmbrățișându-l pe bărbatul de care s-a îndrăgostit și șoptindu-i (cel mai probabil dulcegării) la ureche.

De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cuza?

După cum v-am povestit, în urmă cu destul de puțin timp, îndrăgita asistentă TV, Ramona Olaru, își anunța despărțirea de Cuza pe Instagram, iar fanii au fost complet surprinși când, la dor câteva zile după, cei doi s-au împăcat și păreau mai fericiți ca niciodată! Mai mult decât atât, Ramona Olaru ne-a cam pus pe gânduri- pare că anunță despărțirea de Cuza. Un mesaj tranșant a apărut pe contul de Instagram al faimoasei asistente TV și îl poate viza pe Cuza, însă îi atacă și pe foștii iubiți ai frumoasei blondine.

Ramona Olaru a mărturisit că are o viață plictisitoare și că bărbații cu care intră în relații nu o merită. Să fie adevărat, oare? ”Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare,” a scris asistenta TV pe contul său de Instagram. Totuși, este bine că au reușit să treacă peste diferențe și divergențe, și că Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat!

Adauga un comentariu