Actualitate

Impuscat de un medic – FOTO

Publicat: 13 mai 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Victima a fost transportata la Spitalul Sf. Spiridon unde a fost diagnosticata cu plagi impuscate in zona toracelui anterior @ Barbatul in varsta de 31 ani a depus reclamatie la politie impotriva medicului @ Marius Obreja, medic veterinar, l-a impuscat pe tanar cu un pistol pe care il detine legal

Un medic a impuscat un barbat pe un islaz din satul Rosu, comuna ieseana Raducaneni. Victima a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon cu mai multe plagi impuscate, necesitand ingrijiri medicale. Catalin Gheorghe Petria, in varsta de 31 ani, spune ca nu a mai avut niciun conflict cu medicul, cu care s-a intalnit adesea. Victima, cioban in sat, a depus o reclamatie la postul de politie din comuna Raducaneni si asteapta sa se ajunga la un proces pentru ca medicul veterinar Marius Obreja sa fie pedepsit. Scandalul care s-a lasat cu impuscaturi a plecat, potrivit ciobanului, de la un parau care traverseaza islazul din satul Rosu. Conform victimei, medicul iesean Marius Obreja are inchiriat un luciu de apa la Raducaneni, transformat intr-o amenajare piscicola. Paraul de la care a plecat scandalul, aflat in extravilan, pe domeniul public al comunei, a fost amenajat de Obreja astfel incat apa sa alimenteze amenajarea piscicola pe care acesta o detine. Catalin Petria spune ca medicul l-a impuscat pentru ca acesta il banuia ca ar fi imprastiat cateva lopeti de pamant care faceau ca apa din parau sa se scurga in iazul medicului.
„Pe la ora 19.00 cand mulgeam oile, a trecut cu masina pe langa stana si a mers la balta. Pe la ora 21.00 a venit cu un harlet in mana sa-mi reproseze ca i-am stricat canalizarea dar eu nu aveam nicio treaba. M-a impins cu harletul si cainii au inceput sa-l latre. Atunci m-a amenintat ca se duce la masina dupa arma si imi impusca si cainii si pe mine”, a declarat Catalin Gheorghe Petria. Ciobanul sustine ca atunci cand medicul a revenit de la masina cu arma intr-o mana si harletul in cealalta, a inceput sa traga cu pistolul in cainii de la stana. „Am incercat sa ii iau harletul, cu care m-a impins. Cand am incercat asta, a tras in mine, cu sange rece, de la un metru. M-a impuscat de trei ori. Dupa ce a tras a fugit, dar am chemat Politia care m-a dus la cabinetul medical de la Raducaneni, de unde am ajuns la Spitalul Spiridon in Iasi”, a declarat Catalin Petria.
Medicii de la Spitalul Sf. Spiridon l-au diagnosticat cu plagi impuscate torace anterior. „Sambata seara a avut loc un conflict intre doua persoane la Raducaneni pe fondul unei neintelegeri legate de un curs de apa. Marius O. l-a impuscat pe Gheorghe P., in acest moment cercetarile fiind in curs pentru a stabili conditiile in care a fost folosita arma, care era detinuta legal la Marius O.”, a precizat Anca Vijiac, agent de politie in cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi. Ieri, reporterii cotidianului BUNA ZIUA Iasi au incercat in repetate randuri sa ia legatura cu medicul veterinar Marius Obreja, dar acesta nu a putut fi contactat pana la inchiderea editiei.

Adauga un comentariu