Magazin

În 2021 se poartă părul creț – afro style, obținut rapid și ușor cu ondulatorul Gina’s

Publicat: 19 ian. 2021

Un nou început de an aduce schimbări și noi tendințe în materie de fashion și stil. La capitolul hairstyle părul creț rămâne se pare atemporal, așadar o astfel de preferință rămâne pentru toate doamnele și domnișoarele și în 2021 un reper stilistic. Este și mai ușor de obținut, cu ondulatorul de marcă Gina’s, produs profesional, dar ușor de folosit și acasă.

Atracție infinită față de femeile cu părul lung și creț – este un mit?

Oricine observă o femeie cu părul lung și mai ales bine îngrijit, creț de asemenea. Are o atracție deosebită. Este un look ce întoarce priviri numaidecât. Nici nu ar trebui să ne mire, de vreme ce podoaba capilară a fost dintotdeauna o armă a seducției. Iar părul creț, realizat cu migală cu un ondulator subtire atrage cu atât mai mult, dat fiind că aduce o dinamică aparte.

Desigur că o femeie își dorește acest efect oricând. Așadar se dă în vânt după orice metodă care să o ajute să obțină acest hairstyle. Dar părul creț necesită și el ceva atenție, efectul fiind amplificat adesea de produse de hairstyle. Nimic însă nu are efect dacă baza, adică aparatul în sine folosit, nu va fi unul optim.

Ondulator profesional home use Gina’s

Creat special pentru a fi ușor de utilizat de către orice femeie, acasă, fără ajutor, un ondulator profesional, dar ideal și pentru home use sună de vis. Și așa și este. Este disponibil exclusiv la ginas.ro și poate fi comandat online.

Ce are special se referă la tija sa îngustă, de 7 mm, care creează rapid bucle de efect. În câteva secunde fiecare șuviță este încrețită și are șanse să dureze până la 3 zile acest efect. Vine la pachet cu mănușă pentru a manipula sigur și eficient fiecare șuviță.

De menționat că față de orice alt ondulator sau produs similar de pe piață, acest tip de ondulator dispune de tijă din titan, se încălzește rapid și face acest transfer termic către șuviță de păr fără să îi afecteze structura. Adică nu îl arde, așa cum clasic se întâmplă în multiple cazuri. Ba chiar are și trepte diverse de putere termică, începând cu 120°, astfel încât să fie adaptat pentru orice tip de păr, de la cel mai rebel la cel normal. De altfel, este un mod personalizat prin care poate fi realizată o coafură, un secret care duce în cele din urmă la șansa de a avea un hairstyle care durează ceva mai mult.

Coafura afro, un hairstyle potrivit pentru oricine

Ce este interesant la acest gen de hairstyle se referă și la cât este de versatil. Potrivit în orice moment al zilei, pentru orice femeie, afro style cere doar ca părul să fie mediu sau lung pentru că încrețindu-l îl va scurta și efectul este unul wow cu cât părul este mai lung.

Părul poate fi purtat pur și simplu sau cu accesorii. Efectul durează până la 3 zile, așadar merită cu atât mai mult tot efortul.

Pandemia a schimbat tendințe, implicit în ceea ce privește îngrijirea părului

Pandemia a impus readaptări, așadar femeia modernă și activă își dorește să găsească soluții la îndemână pentru îngrijirea sa. La capitolul hairstyle își va optimiza timpul dedicat coafurii și va obține cu minim de efort un look deosebit. Părul creț este adorabil și poate fi obținut mai ușor ca oricând.

Despre sfaturile de a se coafa acasă o femeie a mai auzit cu siguranță, iar despre cum să își facă părul creț cu atât mai mult. De-a lungul anilor au existat atât de multe metode, care mai de care mai variate și chipurile, menite să protejeze firul de păr și să nu îl ardă, de aici și metode nesănătoase de a dormi cu părul ud, înfășurat pe bigudiuri, pentru a nu mai aplica efectul termic. Iată că este posibil însă să existe o cale mai eficientă și rapidă. Ondulatorul Gina’s poate fi adaptat că nivel de temperatură, este eficient chiar și în cazul firului de păr gros și rebel.

Descoperă oferta în cadrul paginii oficiale și bucură-te de toate avantajele unui produs original, cu garanție inclusă.

Contact:

salut@ginas.ro

0736 166 221

 

Adauga un comentariu