BZI LIVE

LIVE VIDEO – În acest weekend Iașul devine, din nou, capitala motorsportului românesc! Dan Codreanu și Dan Avătăjiței vorbesc la BZI LIVE despre Raliul Iașului – FOTO

Publicat: 31 aug. 2021

Miercuri, 01 septembrie 2021, de la ora 11:30, invitați în cadrul emisiunii BZI LIVE este Dan Condreanu, manager Raliul Iașului, alături de Dan Avătăjiței, director de marketing al evenimentului. De vineri, 03 septembrie, până duminică, 05 septembrie, Iașul va fi, din nou, capitala motorsportului românesc. Organizat din anul 2014, Raliul Iașului este una dintre cele mai importante manifestări sportive din România, întinzându-se pe lungimea a 116,7 kilometri de probă specială. Cea mai frumoasă probă a Campionatului Național de Raliuri este Superspeciala, care se va desfășura în zona Râpa Galbenă. Organizatorii vor detalia programul în cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman și vor oferi detalii privind participanții și probele.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu