Cancan ultimă oră

În ce stare este băiețelul lui Kamara. Artistul a luat o decizie radicală: „Să fie un copil normal”

Publicat: 14 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În ce stare este băiețelul lui Kamara. Artistul a luat o decizie radicală Să fie un copil normal

Kamara demonstrează tot mai mult că este un tată dedicat și extrem de implicat în însănătoșirea fiului său. Micuțul Leon a trecut deja prin 5 intervenții chirurgicale, iar drumul către o viață normală nu se oprește aici. Kamara a luat, acum, o decizie de ultim moment!

Kamara este un om care a făcut tot posibilul pentru ca fiul său, Leon, să aibă o viață normală. Micuțul s-a născut cu o boală cumplită, paralizie cerebrală, afecțiune care l-a împiedicat să meargă sau să fie un copil normal. De 2 ani, Kamara luptă cu toate forțele pentru ca băiețelul lui să beneficieze de toate tratamentele de care are nevoie, pentru a face progrese.

„Are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, tratamente și kinetoterapie pentru ca, într-o bună zi, el să fie un copil normal” spunea, la un moment dat, Kamara.

Acum, după 5 intervenții chirurgicale suferite deja, micuțul Leon va fi dus în Barcelona, pentru a primi îngrijire de specialitate și pentru a fi supus unui nou tratament. În urmă cu ceva timp, Kamara povestea, în exclusivitate pentru cancan.ro, cum au decurs operațiile lui Leon, dar și care sunt următorii pași pe care trebuie să-i facă micuțul, către vindecare.

”Leon se simte foarte bine. Prima operație a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni. La finele lunii mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București. Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe.După cele cinci intervenții și recuperarea, recent, Kamara a dezvăluit cum se simte Leon. ”Poate sta singur în fund. mai mult, poate sta chiar și în genunchi pentru 10 secunde. După care, se uită în jurul său și vede că stă singur și îl apucă panica și se așază jos. Este din ce în ce mai perspicace, vorbește din ce în ce mai bine și este foarte curios. Întrebă mereu ce este asta, ce este cealaltă? Progresează și suntem foarte mulțumiți de pașii pe care i-a făcut în ultima perioadă”, a declarat Kamara, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu