BZI LIVE

LIVE VIDEO – În fiecare an, în România, se nasc peste 1000 de copii cu malformații congenitale cardiace. Prof. dr. Constantin Iordache discută la BZI LIVE despre cele mai frecvente dintre aceste boli – FOTO

Publicat: 09 mart. 2021

Miercuri, 10 martie 2021, începând cu ora 11:00, invitat în studioul BZI LIVE este prof. dr. Constantin Iordache, medic primar cardiolog la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Medicul pediatru cardiolog va discuta despre cele mai frecvente malformații congenitale cardiace întâlnite la copii. Potrivit estimărilor bazate pe statistici internaționale, în România se nasc aproximativ 1.500 de copii cu malformații la inimă care au nevoie de intervenții, fie de cardiologie intervențională, fie de chirurgie cardiacă.

Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va detalia principalele malformații cardiace cu care se confruntă copiii, cum stă România în momentul de față în ceea ce privește chirurgia cardiovasculară pediatrică, dacă pot fi detectate aceste malformații încă din timpul sarcinii și până la ce vârstă trebuie făcute intervențiile pentru a avea succes.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu