Cancan

În muzică, Dani Mocanu este Regele Vizualizărilor din România. Ce hit-uri a mai lansat manelistul

Publicat: 22 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În muzică Dani Mocanu este Regele Vizualizărilor din România. Ce hit-uri a mai lansat manelistul
Dani Mocanu este Regele Vizualizărilor din România

Ce muzică a mai lansat Dani Mocanu? Până la începutut anului viitor, toate hit-urile sunt dedicate unui interlop cunoscut. Cea mai nouă melodie, “Cătușe Versace”, a fost lansată în urmă cu câteva ore. Înainte de cariera muzicală, Mocanu a fost fotbalist. În unul dintre ultimele clipuri, artistul își etalează talentul de fotbalist. Clipul a fost foarte bine primit de fani, ca drept dovadă că este pe locul 2 în trending chiar și la 6 zile de la lansare.

Unele dintre melodiile sale au versuri controversate, motiv pentru care artistul a avut mai multe probleme legate. Cu ajutorul lui Dumnezeu a scăpat de pușcărie de fiecare dată. Când nu este ocupat cu proiectele, Dani Mocanu călătorește în străinătate. Pe contul de Instagram, artistul postează poze din vacanțele luxoase, de la terasă sau de pe yacht.

Ce muzică a mai lansat Dani Mocanu

Așadar, toate hit-urile lansare în ultima vreme sunt dedicate unei singure persoane. Chiar acum câteva ore, Dani Mocanu a lansat o nouă melodie, „Cătușe Versace”, cu versuri care fac trimitere la forțele de ordine. De la începutul carierei, în videoclipurile manelistului apar multe domnișoare sexy. În dosarul de proxenetism, artistul a fost acuzat că le-a exploatat sexual pe fetele care apăreau în clipuri. În fața instanței, interpretul a dovedit că a câștigat sume mari de bani pe cale legală.

De asemenea, Dani Mocanu are o relație foarte apropiată cu Dumnezeu. Divinitatea l-a scăpat din orice problemă legală, motiv pentru care manelistul îi este foarte recunoscător. Pe lângă melodiile dedicate interlopilor, Mocanu a lansat și mai multe melodii religioase. La scurt timp de la lansare, prima piesă de acest gen a urcat în top 14 cele mai ascultate melodii de pe YouTube. Astfel, chiar și după schimbarea stilului muzical, Dani Mocanu a rămas Regele Vizualizărilor din România. De asemenea, artistul își exprimă dragostea față de Dumnezeu și prin tatuajele pe care le are pe corp.

Printre cele mai populare clipuri de pe canal sunt și melodii lansate la începutul carierei, ca de exemplu „Eu nu dau înapoi” și „Puiul meu”.

Cine este Dani Mocanu

Daniel Mocanu s-a născut pe data de 3 septembrie 1992. Înainte de a se lansa în muzică, acesta avut o carieră de fotbalist.  Cariera sa muzicală a început în 2014. Spre deosebire de alți cântăreți de manele, artistul îmbină și rappul cu trap-ul. Unele dintre melodiile sale au versuri controversate, fapt pentru care artistul a avut mai multe probleme legale.

La începutul acestui an, Mocanu și-a anunțat retragerea din muzică. În vara acestui an, artistul s-a întors în muzică, când a considerat că și-a îndeplinit promisiunea făcută lui Dumnezeu. Pe toată perioada în care a lipsit din industria muzicală, manelistul a postat foarte rar și pe rețelele de socializare.

Din vară, artistul a lansat mai multe melodii care au devenit rapid hituri. Într-un video postat pe rețelele de socializare, Mocanu a anunțat că toate melodiile lansate până în ianuarie 2022 vor fi dedicate unui interlop din România, pe care l-a numit în repetate rânduri “finul meu”. Așadar, când vine vorba de muzică, Dani Mocanu este cu adevărat Regele Hiturilor din România.

Adauga un comentariu