Cancan

Dani Mocanu are multe tatuaje cu temă religioasă. Ce relație are manelistul cu Dumnezeu

Publicat: 07 dec. 2021
Dani Mocanu tatuaje
Dani Mocanu are corpul plin de tatuaje

Dani Mocanu are numeroase tatuaje pe tot corpul. Multe dintre acestea au tematică religioasă. De exemplu, pe un picior, artistul și-a tatuat un Psalm din Biblie. Manelistul are o legătură foarte specială cu Divinitatea, care l-a ajutat să scape de toate problemele. Drept mulțumire, Dani Mocanu a lansat și melodii dedicate lui Dumnezeu. Prima dintre acestea a fost foarte bine primită de către public și a ajuns rapid în trending.

Anul trecut, Dani Mocanu anunța că se lasă de muzică. Pe rețelele de socializare, unii fani l-au rugat să se răzgândească. Cu toate acestea, mulți l-au felicitat pentru alegerea luată. În vara acestui an, îndrăgitul manelist s-a întors oficial în muzică. Acest lucru s-a întâmplat după ce a considerat că și-a împlinit promisiunea față de Dumnezeu, mai exact aceea de a aduce mai mulți oameni pe calea cea dreaptă. Pentru a-și face un rost în viață, Dani Mocanu a făcut cunoștință cu viața de stradă de la o vârstă fragedă.

Dani Mocanu are multe tatuaje religioase

În acest an, Dani Mocanu și-a făcut un tatuaj cu numele lui Iisus. Acest tatuaj simbolizează legătura strânsă pe care manelistul o are cu Divinitatea. Însă acesta nu este singurul tatuaj cu temă religioasă. Pe un picior, Dani Mocanu are tatuat Psalmul 23:4. Respectivul pasaj din Biblie îl întărește în orice situație din viața sa, mai ales în problemele cu legea. Totodată, pe piept, artistul are tatuată Cina cea de Taină, iar alături două mâini unite în rugăciune. Chiar deasupra, Dani Mocanu și-a făcut un tatuaj cu “Son of a King”, care poate denota dragostea pentru tatăl său de pe pământ, cât și pentru Dumnezeu.

Pentru a se răzbuna pe un polițist care i-a făcut probleme, manelistul și-a făcut un tatuaj obscen. Astfel, vedeta și-a tatuat sub buric un mesaj nu tocmai prietenos pentru respectivul agent. În trecut, acest hashtag a fost folosit și pe conturile de socializare ale artistului. Dani Mocanu a avut tatuaje încă de la începutul carierei. Acestea sunt încă prezente pe pielea artistului. Printre acestea se numără un dragon încolăcit și chipul unei femei cu pălărie și machiaj de clovn. Pe conturile de socializare, artistul și-a etalat tatuajele pozând la pieptul gol, în locuința sa luxoasă.

Dani Mocanu are și melodii religioase

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a lansat melodii pentru pești, pentru tâlhari, ba chiar și pentru criminali. După ce s-a apropiat mai mult de Dumnezeu, acesta a lansat mai multe piese religioase. Noul său stil muzical este foarte apreciat de către fanii săi, fapt pentru care prima piesă de acest gen a intrat rapid în trending. După acest succes răsunător, artistul le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea. Dani Mocanu se folosește de influența sa pentru a aduce oamenii pe calea cea dreaptă. Prima piesă religioasă a artistului a fost lansată de Ziua Îndrăgostiților.

La scurt timp de la lansare, aceasta a urcat în top 14 cele mai ascultate melodii de pe YouTube. Astfel, chiar și după schimbarea stilului muzical, Dani Mocanu a rămas Regele Vizualizărilor din România. În vara acestui an, manelistul s-a întors în muzică. Întoarcerea sa a fost îndelung așteptată de către fanii săi, motiv pentru care melodia de întoarcere a intrat rapid în trending. În altă oridine de idei, Dani Mocanu are tatuaje care exprimă iubirea sa față de Dumnezeu, pe care-l consideră singurul său prieten adevărat.

Adauga un comentariu