Coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali sare în ajutorul pacienților de la „Matei Balș”

Publicat: 17 mart. 2020

Gigi Becali a făcut o donație pentru „Matei Balș”, după ce a primit o solicitare din partea lor.

Gigi Becali a donat de multe ori de-a lungul anilor bani sau obiecte celor nevoiași, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care oameni sărmani se duc zilnic în fața vilei latifundiarului. Patronul FCSB a povestit că cei la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” au luat legătura cu el pentru că, în plină pandemie de coronavirus, se confruntau cu lipsuri care le îngreunau munca.

”Cei de la „Matei Balș„ mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

Cea mai mare tragedie din viața lui Gigi Becali

Gigi Becali nu a fost dintotdeauna omul apropiat de biserică și de Dumnezeu, așa cum e cunoscut azi de toată lumea.
O tragedie care s-a abătut asupra familiei sale l-a făcut pe latifundiar să-și schimbe viziunea asupra vieții.
S-a întâmplat în urmă cu două decenii și, deși el a preferat să nu vorbească despre acest lucru, Giovani Becali a povestit ce s-a întâmplat.

În urmă cu 20 de ani, Becali a suferit cel mai mare șoc atunci când sora lui maimare Doina a murit la vârsta de 44 de ani.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați, și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, spunea Giovani Becali.

Comentarii
  • Dacă vrei se poate !! Gigi Becali a înțeles că e nevoie de ajutor și a sărit!! Felicitări!! Intotdeauna a făcut gesturi de binefacere fără nici o obligatie pe cand orban și gașca de mincinoși și hoți mint in fiecare clipă și când dorm, când de fapt ar trebui să nu.aibe somn. Încă odată felicitari Becali Gigi !!

Adauga un comentariu