Actualitate

În sfârşit avem cu cine! Criminalul Daniel Doboș este noul consilier al lui Clotilde Armand. A omorât doi oameni şi a stat în puşcărie

Publicat: 18 nov. 2020
Daniel Doboș, Grigore Cărtianu și Clotide Armand
Daniel Doboș este consilierul USR care a omorât două persoane

Încet, dar sigur, sloganul USR-istilor pare a fi mai degrabă un lucru ironic şi în batjocoră. Observăm pe zi ce trece faptul că USR-ul promovează oameni care nu fac cinste românilor. Dacă la începutul preluării mandatelor de consilieri locali, o bună parte dintre USR-isti au refuzat să jure cu mâna pe biblie şi să spună celebrul: Așa să-mi ajute Dumnezeu”, acum vorbim de criminali promovaţi în organele de conducere ale primăriilor.

Este şi cazul criminalului Daniel Doboş care a stat în închisoare 15 ani în Germania după ce a omorât două persoane.

Criminalul Daniel Doboş a fost consilier USR Turda şi acum consilierul personal al lui Clotilde  Armand

Lucrurile par să meargă într-o direcţie total nefavorabila pentru USR. Dacă formaţiunea politică a acaparat un mare public după ce s-a afişat cu sloganuri precum Corupţia ucide sau oameni noi în politică, acum aceştia sunt puşi în postura de a explica cum îşi selectează oamenii.

Vorbim de criminalul Daniel Doboş care a fost consilier USR Turda şi care mai nou va fi consilierul personal al lui Clotilde Armand. De ce presa îl numeşte criminal? E foarte simplu. Bărbatul a stat 15 ani în închisorile din Germania după ce a omorât două persoane. Vorbim despre o decizie definitivă a unei instante dintr-o ţară Europeană, iar apelativul criminal este perfect potrivit în contextul actual. Danidl Doboş a stat ani grei în închisoare după ce a ucis 2 perspane, în calitate de bodyguard al unui om de afaceri italian.

Instanţa din Germania afirmă, negru pe alb ca a doua crimă comisă de USR-ist este cu premeditare!

Premeditarea, ca agravantă a infracțiunii de omor, presupune luarea hotărârii de a ucide victima cu un oarecare timp înainte de a acționa iar actul meditativ coincide cu voința fermă de a suprima viața victimei , alegând în același timp momentul și locul unde va săvârși actul sau o acțiune astfel încât să împiedice descoperirea sa.

”Practic, prin decizia de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunțată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul Doboș Nicolae Daniel a fost condamnat la pedeapsă detențiunii pe viață pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor prev. de art. 211, alin. 1, din Codul penal german. Cu privire la situația executării pedepsei, din documentele comunicate de autoritățile germane a rezultat că numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispășiți la 07.10.2007. În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (așa menționează instanța!), l-a omorât pe numitul… cu o pușcă cu alice. La data de 02.10.1992, numitul DOBOȘ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (așa menționează instanța!), l-a omorât prin împușcare pe numitul… .

Prin decizia administrativă a Municipalității din Regensburg pronunțată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOȘ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare”, notează Turda News.

USR-ul este plin de oameni noi cu moravuri vechi

Cum partidul se laudă cu oameni noi, putem spune că USR-ul este plin de oameni noi dar cu moravuri vechi. De exemplu, oamenii lui Dan Bârna au refuzat să jure credinţă cu mâna pe biblie şi să rostească celebra fraza: Așa să-mi ajute Dumnezeu!. Tradiţia legată de acest jurământ este una veche de sute de ani, atât în România cât şi în întreaga lume. Chiar şi în sala de judecată martorii sau persoanele audiate sunt puşi să jure cu mâna pe bliblie.

Un alt exemplu de oameni incapabili şi mincinoşi de la USR se afla la Braşov. Primarul USR din Braşov a fost descoperit de către presa local cu multe inadervente în CV. Acesta a minţit în legătură cu studiile pe care le are. Allen Coliban a minţit atunci când a trecut în CV faptul că este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Prodecanul facultăţii spune că edilul nu doar că nu a absolvit facultatea, ci a fost şi exmatriculat, potrivit adevărul.ro.

Comentarii
  • USR EGAL UNIUNEA SOCIALISTA ROMANA., UNIUNEA SECURISTILOR ROMANI HAIIIII CA MI SE FACE GREATA SI DE CLOTILDE SI DE DOBOS NISTE CRIMINALI SI HOTI CARE AU FURAT SACILE CU VOTURI. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VOTATI USR ! NU VOTATI USR, AVEM ALTE PARTIDE NICIDECUM USR PARTID NAZIST, SA NU FURATI SACII CU VOTURI USR-ISTILOR LA IASI CA VA IA MAMA DRACULUI LUMEA A DEVENIT NEBUNA IN ULTIMUL TIMP PAZEAAAAAAAAAAAA

  • Futuva-n mam-n cur de usr-isti iaca cine mananca banii contribuabilului 8000 lei pe luna un criminal puscarias, USR HOTI CRIMINALI PUSCARIASI MARS LA GUNOI V-ATI DISTRUS SINGURI 0 VOTURI DE LA NOI

  • clotilde oricum va ajunge in puscarie, usr partidul hotilor puscariasilor criminalilor, ce indemnizatie ia criminalul lui clotilde/ de unde ii vin banii in buzunar la acest criminal de la contribuabil nu? aha… contribuabilul ia 1400 lei pe luna si consilierul lui clotilde ia de la noi 9000 pe luna. bravo popor chinuit condus de hoti furati sacii de voturi usr ca va fi bine in puscarii

Adauga un comentariu