International

În SUA campania de vaccinare ani-Covid-19 va fi încurajată și de către cei de la McDonald’s

Publicat: 13 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În SUA campania de vaccinare ani-Covid-19 va fi încurajată și de către cei de la McDonalds
McDonald's se alătura administrației lui Joe Biden pentru a susține campanie de vaccinare anit-Covid-19

Pentru a încuraja lumea să se vaccineze administraţia lui Joe Biden, preşedintele Statelor Unite ale Americii, are un nou aliat. McDonald’s a început colaborarea cu administraţia Biden în campania de marketing pentru a le prezenta oamenilor importanța vaccinării împotriva noului coronavirus în rândul populaţiei americane. Aceasta campanie îi va ajuta pe clienţi să-şi facă programare pentru a se imuniza.

Fast-food-ul cunoscut în întreaga lume, cu sediul în Chicago, a anunţat marţi, 11 mai 2021, că vor promova campania Departamentului SUA pentru Sănătate şi Servicii Umane „We Can Do This” (Putem face asta). Mesajul va apărea pe ceştile de cafea McCafe, pe comenzile livrate la domiciliu în toate restaurantele din SUA şi pe planoul publicitar care este amplasat în Times Square. Campania de promovare va începe din luna iulie.

Anunţul a fost făcut public în momentul în care s-a observat o scădere în ţară a oamenilor care se vaccinează, încercând să-i convingă pe oamenii care rămân ezitanţi în ceea ce priveşte imunizarea.

Cum merge campania de vaccinare anti-Covid-19 în SUA

Luni, 10 mai 2021, autorităţile din Chicago şi Illinois au făcut un anunţ că vor face un efort pentru a creşte numărul de vaccinări cu ajutorul clinicilor deschise în unele dintre cele mai importante clădiri comerciale, precum Wrigley Building şi Merchandise Mart. În Illinois 35,73% din numărul total al populaţiei au fost vaccinaţi, conform autorităţilor.

Autorităţile din Chicago au luat decizia de a imuniza şi copii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, după ce Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA a aprobat vaccinarea pentru această categorie de vârstă.

Ceştile care vor fi date tuturor clienţilor în restaurantele McDonald’s şi autocolantele car vor fi pe comenzile la domiciliu, vor direcţiona clienţii pe site-ul vaccines.gov pentru a se programa. Pe site oamenii pot afla mai multe informaţii despre impunizarea împotriva Covid-19. McDonald’s are în jur de 14.000 de restaurante deschise în Statele Unite ale Americii.

Jumătate din adulţii din SUA s-au imunizat împotriva Covid-19

Autorităţile din Statele Unite ale Americii au anunţat cum merge campania de vaccinare şi câte persoane s-au imunizat. Amercianii au întreprins o campanie amplă de vaccinare, aceştia lansând şi centre drive-trough pentru a putea imuniza cât mai multe persoane într-un timp record.

Conform autorităţilor din SUA, jumătate din adulţii s-au imunizat cel puţin cu prima doză de vaccin anit-Covid-19, aceasta fiind o etapă importantă campanie de vaccinare a naţiunii. Dar încă mai sunt americani care vor terbui convinşi pentru a-şi administra o doză de vaccin.

În jur de 130 de milioane de persoane incepnad cu vârsta de 18 ani au primit prima doză de vaccin, acest număr reprezentând 50,4% din numărul total al populaţiei adulte, conform datelor celor de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Joe Biden vrea să înceapă vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani

Joe Biden, preşedintele Statelor Unite ale Americii, îşi doreşte ca până pe 4 iulie să vaccineze 70% din populaţia adultă. Acesta îşi doreşte cât de curând să se realizeze şi vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Noul obiectiv a preşedintelui american este de a imuniza complet 160 de milioane de adulţi până de Ziua Independenţei. Acest obiectiv va putea fi realizat deoarece în America 105 milioane de oameni şi-au administrat vaccinul anti-Covid-19 iar pe zi se imunizează aproximativ un milion de persoane.

Adauga un comentariu