Sport

Încă o șansă pentru Ionuț Radu! Portarul român ar putea ajunge la o altă echipă din Serie A

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Încă o șansă pentru Ionuț Radu Portarul român ar putea ajunge la o altă echipă din Serie A

Ionuț Radu (22 de ani) nu a mai jucat într-un meci oficial din decembrie. Portarul român a plecat de la Genoa la Parma, sub formă de împrumut de la Inter Milano, dar nu a apucat să debuteze. Totuși, acesta nu duce lipsă de oferte.

Site-ul onefootball.com, care citează ediția tipărită a ziarului Gazzetta dello Sport, scrie despre interesul lui Udinese pentru Ionuț Radu. Fosta echipă a lui Gabriel Torje îl poate pierde pe actualul goalkeeper, Juan Musso, iar Radu este pe lista posibililor înlocuitori.

Potrivit sursei citate, Udinese, ocupanta locului 14 din Serie A, a început deja să-i caute un înlocuitor lui Musso.

Românul a primit asigurări că va apăra la Inter în sezonul viitor

Ionuț Radu a ajuns la Parma în ianuarie, convins că va juca titular, după ce la Genoa nu a mai primit șanse, însă nici de această dată nu a avut noroc. Fostul căpitan al naționalei U21 a României e supărat pe antrenorul Roberto D’Aversa, care l-a ales până acum pe Simone Colombi ca titular pe postul de portar.

Goalkeeperul român a primit însă o veste bună chiar din partea directorului sportiv de a Inter, club de care aparține.
Potrivit Transfermarketweb, Piero Ausilio l-a asigurat că în sezonul viitor va reveni la Inter și „va juca în mod regulat”. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu actualul portar al milanezilor, Samir Handanovic, titularul de drept din echipa lui Conte.

22 de ani are Ionuț Radu.

Adauga un comentariu