Actualitate

Incă o tragedie pe drumul morţii, E85! Accident rutier grav soldat cu trei persoane decedate – FOTO, VIDEO

Publicat: 06 aug. 2021
imagini noaptea de la un accident rutier pe E85 în Focșani
Accidentul rutier din Focșani, de pe E85 s-a soldar cu decesul a trei persoane

Incă o tragedie pe drumul morţii, E85, în dreptul localităţii Focşani din Vrancea. Trei persoane au decedat după ce un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism.

În doar câteva săptămâni, E85 a făcut numeroase victime iar cel mai grav a avut loc în Bacău unde 8 persoane au decedat.

Accident rutier grav soldat cu decesul a trei persoane pe E85

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea, în cursul nopţii la ora 01:20 au fost anunţaţi printr-un apel la numărul unic de urgentă 112 despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Focşani, pe DN2 E85. Ca urmare a coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane din autoturismul implicat. De altfel, traficul s-a desfăşurat alternativ, acesta fiind blocat pe sensul de mers Focșani – Buzău.

În cursul nopții, ora 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunțați prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Național 2 E85, pe centura municipiului Focșani, zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir și un autoturism.

În zona producerii accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focșani- Buzău. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. au declarat autorităţile conform

Drumul E85 a făcut numeroase victime

Cel mai grav accident rutier s-a produs în urmă cu câteva săptămâni pe acelaşi drum. Altfel spus, pe E85 în judeţul Buzău au decedat 8 persoane.

Vorbim despre faptul că duminică, 25 iulie 2021, un microbuz care transporta mai multe persoane a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes. Impactul a fost frontal și extrem de grav, rezultând decesul a 7 persoane iar a opta persoană murind în spital.

În accident au fost implicate 12 victime. Şapte dintre ele au decedat, iar restul de cinci, trei adulţi şi doi minori, au fost aduşi la Unitatea de primiri urgente a SJU Bacău. Toţi cei trei adulţi sunt internaţi pe secţia chirurgie cu traumatisme multiple. Unul dintre ei este în sala de operaţie. Ceilalţi doi sunt monitorizaţi în vederea unei eventuale înrăutăţiri a stării lor de sănătate. Ambii sunt conştienţi. La copii situaţia este puţin diferită. Un copil de 3 ani este într o stare mai bună, fiind internat pe secţia de Chirurgie pediatrică cu un traumatisma craniocerebral minor, contuzie toraco-abdominala şi escoriaţii. Cel de al doilea, de 15 ani, este în stare foarte gravă, şi este internat cu fractura de bazin, ruptura de splină, fractură femur drept şi tensiune 4 cu 2. spuneau la acea dată autoritățile naționale

În cursul dimineții de miercuri, 28 iulie 2021, autoritățile locale au intervenit la un accident rutier care s-a produs pe drumul E 85, Bacău-Roman pe raza localității Dumbrava. În urma unor cercetări se pare că șoferul a pierdut controlul volanului  și a intrat în coliziune cu un copac, iar impactul a fost atât de grav încât și-au pierdut viața 3 persoane.

Comentarii
Adauga un comentariu