Actualitate

Raed Arafat a vorbit despre accidentul rutier grav: Sunt 7 morţi şi 5 răniţi grav! Detalii de ultimă oră despre impact

Publicat: 25 iul. 2021

Raed Arafat, şeful ISU a vorbit la antena3 despre accidentul rutier grav din Bacău. Secretarul de stat din MAI a explicat faptul că sunt 5 persoane care au fost transportate la spital iar 7 persoane au murit, între care 2 copii:

  1. La acest moment sunt 7 decedaţi şi 5 răniţi. Dintre decedaţi sunt 2 minori şi un adult din autoturismul şi 4 adulţi din microbuz. Răniţii sunt 5 care au, dacă nu greşesc, 2 minori printre ei. Sunt deja în spital şi aşteptam evaluarea. Au fost trimise echipe din 3 judeţe, Galaţi, Vrancea și Bacău şi elicopterul de la Iași. Nu ştiu pe cine transportă elicopterul de la Iași. Nu am informaţii despre elicopterul de la Iași. În principal, victimele au fost transportate în judeţul Bacău ştim că persoanele rănite sunt conştiente dar nu ştim dacă au suferit şi alte leziuni. Din cauza asta nu ne pronunţam până spune spitalul. Trebuie excluse alte afecţiuni grave. Au fost persoane sub resuscitare. Persoanele au fost dintre cele 7 care au murit. În acest moment sunt 7 persoane decedate şi 5 transportate. Nu ştim care este cauza producerii accidentului. Poliţiştii sunt cei care vor stabili. Noi suntem în curs de finalizare, persoanele fiind transportate la spital. a explicat Raed Arafat.

     

  2. Accident rutier grav în judeţul Bacău! A fost implicat un microbuz cu 15 persoane! 7 oameni au murit – GALERIE FOTO, VIDEO

Adauga un comentariu