National

Încă un angajat TVR a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Încă un angajat TVR a fost depistat pozitiv cu COVID-19
Încă un angajat TVR a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Este alertă în TVR! Încă o persoană din Televiziunea Publică a fost depistată pozitiv la testul COVID-19, anunță Biroul de Comunicare. Lista contacţilor direcţi cu persoana depistată pozitiv a fost întocmită şi va fi inclusă în programarea pentru testare.

Încă un angajat TVR a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Conform informaţiilor de ultima oră, Televiziunea Publica se mai confrunta cu încă o persoană pozitivă la infectarea cu coronavirus. Biroul de Comunicare din cadrul televiziunii a făcut publica informaţia.

Încă un angajat TVR a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Conform Biroului de Comunicare, o persoană a fost depistata pozitiv la infectarea cu COVID-19. În urma acestui lucru, Direcţia de Sănătate Publica a demarat o anchetă epidemiologica pentru a se alcătui o listă cu contactii direcţi a persoanei infectate. Persoanele, contacti direcţi, vor fi incluşi în programul de testate. Conform aceluiaşi comunicat, conducerea televiziunii continua să implementeze măsurile recomandate în astfel de cazuri. Aceştia au dezinfectat spaţiile în care persoana confirmată s-a aflat, dar şi în alte încăperi. Au fost asigurare, suplimentar, a mai multor materiale de protecţie.

Regulile de protecţie ce trebuie respectate de angajaţii TVR sunt următoarele:

• Purtaţi mască facială, având acoperite atât gură cât şi nasul. Masca se schimbă la patru ore sau când se umezeşte;

• Păstraţi o distanţă de cel puţin 1,5 – 2 metri între dumneavoastră şi ceilalţi colegi;

• Nu staţi în grupuri mai mari de trei-patru persoane.

• Nu vă atingeţi faţa, gura şi nasul cu mâinile neigienizate;

• Respectaţi cu stricteţe igiena personală (spălatul pe mâini cu apă şi săpun, pentru cel puţin 20 de secunde);

• Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituţie;

• Anunţaţi telefonic Cabinetul Medical SRTv şi medicul de familie apariţia oricărui simptom de boală (creşterea temperaturii peste 37,3, frison, astenie, tuse uscată, pierderea bruscă a gustului şi mirosului);

Mai mulţi jucători de la CFR au fost declaraţi pozitivi la infectarea cu COVID-19

Alte cinci cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la campioana CFR Cluj, doi jucători şi trei membri ai staff-ului, ridicând numărul total din lotul ardelenilor la şase, informează looksport.ro, relatează News.ro. Situația este cu atât mai gravă cu cât și la clubul Dinamo București peste 10 angajați sunt confirmați cu noul coronavirus.

Primul caz, jucătorul Adrian Păun, a fost anunţat sâmbătă şi a dus la amânarea meciului FCSB – CFR Cluj, din aceeaşi zi, din etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Portarul Grzegorz Sandomierski, mijlocaşul Damian Djokovici, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan sunt şi ei purtători ai virsului Sars-CoV-2.

Următorul meci al clujenilor este programat duminică, pe teren propriu, cu FC Botoşani. O altă echipă grav afectată de Covid-19 este Dinamo, unde au fost înregistrate zece cazuri în lot şi unul în staff.

Clubul CFR Cluj anunța zilele trecute că nu este de acord cu oprirea competiției sportive. „Așa cum am respectat mereu această competiție, am respectat și protocolul medical al FRF/LPF/MTS și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, a familiilor celorlalți implicați în munca de zi cu zi, precum și a întregii competiții, am decis să efectuăm un test suplimentar unui jucător care prezenta simptome. Prin acestă atitudine corectă, am încercat să ne protejăm pe NOI și pe VOI! detalii aici

Adauga un comentariu