Actualitate

Încă un ieșean a fost arestat după ce a încălcat regulile de circulație!

Publicat: 18 oct. 2019

Încă un ieșean a fost arestat după ce a încălcat regulile rutiere. Astfel, polițiștii ieșeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au oprit, pentru control, în localitatea Miroslava, un autovehicul condus de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Miroslava. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, Cătălin Oțel a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. Acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus față de bărbat măsura arestării preventive la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă.loading...

Adauga un comentariu