Local

Incendii de vegetaţie în mai multe localităţi din judeţul Iaşi. Pompierii s-au deplasat la faţa locului – EXCLUSIV

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendii de vegetaţie în mai multe localităţi din judeţul Iaşi. Pompierii s-au deplasat la faţa locului - EXCLUSIV
Incendii de vegetație uscată în județul Iași

În urmă cu puţin timp au fost raportat mai multe incendii de vegetaţie uscată la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că unul dintre incendii a izbucnit în localitatea Bârnova, comuna Bârnova.

Două autospeciale de intervenție și stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgenţă al comunei Bârnova s-au deplasat la faţa locului pentru a lichida flăcările.

Un alt incendiu la care intervine o autospecială de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi împreună cu un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgenţă, a fost raporat pe strada Mioriţa, din comuna Ciurea.

Un al treilea incendiu de vegetaţie uscată a fost localizat în localitatea Belcești. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi intervine la faţa locului cu două autospeciale de intervenţie şi stingere.

Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiilor şi dacă s-au înregistrat victime.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, secţia Salvări de animale, a declarat că o autospecială intervine în cazul unui câine prins într-un tub.

Revenim cu detalii.

Adauga un comentariu