Local

Incendiu în municipiul Iași, pe strada Elena Doamna. O anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 04 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp s-a produs un incendiu la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească pe strada Elena Doamna.

La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, unul de stingere pentru a lichida flăcările și un echipaj de Jandarmerie.

În urma incediului, a fost înregistrată o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 76 de ani. Din fericire, acesta nu prezintă afecțiuni medicale vizibile și nici arsuri, iar în acest moment se află în ambulanță.

Se pare că în gospodărie se aflau două persoane, soț și soție. Femeia nu a avut de suferit în urma incendiului.

Vecinul celor doi soți a încercat să ajute echipajele de pompieri prezente la fața locului, însă s-a ales cu zgârieturi după ce s-a lovit la cap. Băiatul a refuzat trasportul la spital pentru a i se efectua mai multe investigații. Un alt vecin care a încercat să ajute la stingerea flăcărilor s-a lovit la mână, dar și acesta a refuzat transportul la spital.

Momentan nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu