Local

Incendiu în municipiul Iași, strada Vasile Lupu. Cel puţin 50 de persoane au fost evacuate – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu în municipiul Iași strada Vasile Lupu. Cel puţin 50 de persoane au fost evacuate - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Incendiu în municipiul Iași, strada Vasile Lupu

În urmă cu puțin timp a fost efectuat un apel la 112 prin care se anunța că este fum pe casa scării la un bloc din municipiul Iasi, pe strada Vasile Lupu, etaj 6/7, stația 2 Băieți. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că este un incendiu la un tablou electric. Casa scarii este inundată cu fum, iar cel puțin 50 de persoane fost evacuate.

UPDATE: Au ars aproximativ 100 de kg de deșeuri din hârtie, aproximativ 200 de kg de deșeuri din material plastic și aproximativ 400 kg de deșeuri din material lemnos (elemente de mobilier vechi) depozitate pe casa scării secundare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații închise.
Au fost evacuate aproximativ 60 de persoane. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat.

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de intervenție și stingere, o autoplatfotmă de salvare de la înălțime, un echipaj de descarcerare. În sprijin se deplasează un echipaj de prim ajutor calificat și autospecială pentru transport victime multiple.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu