Local

Incendiu în Nicolina. Şase copii şi 4 adulţi s-au intoxicat cu fum, după ce o femeie de 60 ani a dat foc unui dulap – EXCLUSIV, UPDATE/ GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 04 mai 2021
Incendiu la un bloc din Nicolina după ce o femeie a dat foc unui dulap

Incendiu în municipiul Iaşi. În urmă cu puţin timp a izbucnit un incendiu în cartierul Nicolina. La etajul 4 a unui imobil, o femeie de 60 ani a dat foc unui dulap, posibil din greşeală.

În urma izbucnirii incendiului s-au înregistrat 10 victime, printre care 6 copii şi 4 adulţi. Aceştia au fost intoxicaţi cu fum, însă sunt stabili hemodinamic.

La faţa locului au fost redirecționate o ambulanță de tip C, una de tip B şi un echipaj de prim ajutor.

Momentan nu se ştie dacă va fi transportat la spital vreun pacient.

Ce s-a întâmplat la incendiul din Nicolina

UPDATE: „Apel la 112 pentru un incendiu într-un bloc. Un obiect de mobilier a luat foc în casa unei doamne de 60 de ani. Au fost acolo pompierii şi evident echipajul medical. S-au identificat 4 adulţi şi 6 copii care aveau nevoie de intervenţie medicală de urgenţă. Au fost extraşi din zona cu risc şi evaluaţi. S-a constatat că erau conştienţi, stabili hemodinamic şi nu prezentau semne de intoxicaţie cu fum grave şi au refuzat transportul la spital. Principalul lor tratament a fost cel cu oxigeno terapia şi scoaterea lor din mediu”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Conform ISU Iași, un apel la numărul unic de urgență anunța faptul că, într-un apartament din Cartierul Nicolina din municipiul Iași are loc un incendiu. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospecială de primă intervenție dar si un echipaj de prim ajutor calificat și două echipaje SAJ

ISUJ IAȘI – la ora 11.41 ISUJ IAȘI a fost anunțat prin apelul unic de urgentă 112 despre producerea unui incendiu la un apartament, în Cartierul Nicolina din municipiul Iași. Au fost direcționate către locul interventiei o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospeciale de primă intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat și 2 echipaje de la SAJ. se arată în declarațiile celor de la ISUJ Iași.

10 persoane au fost deja evacuate iar femeia vinovată de producerea accidentului a refuzat trasportul la spital

Conform aceluiași comunicat trasmis de ISUJ Iași, în total 10 persoane din apartamentele învecinate s-au evacuat. Concret, au fost asistați medical 4 copii și 2 adulți. Toți au refuzat transportul la spital. Ca urmare a incendiului, apartamentul a fost afectat. Proprietarea în vârstă de 60 de ani a refuzat evacuarea și a fost asistată medical la locul intervenției. Aceasta a refuzat transportul la spital. Pompierii explică faptul că, cel mai probabil, cauza incendiului este reprezentată de o lumânare aprinsă:

10 persoane din apartamentele învecinate s-au autoevacuat, au fost asistați medical 4 copii și 2 adulți, aceștia au refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars o biblioteca și diverse materiale. Proprietara în vârstă de 60 ani a refuzat evacuarea, a fost asistată medical la locul interventiei și a refuzat trenasportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost de la o lumânare. au conchis cei de la ISUJ Iași.

UPDATE: Toate persoanele au fost evaluate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi refuză transportul la spital.

 

Comentarii
Adauga un comentariu