Local

Incendiu în Pașcani. Un bărbat beat a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, după ce a suferit arsuri – UPDATE

Publicat: 19 iul. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Incendiu în Pașcani. Un bărbat beat a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iași după ce a suferit arsuri - UPDATE
Incendiu în județul Iași

Incendiu în Pașcani produs în noaptea de marți spre miercuri. Un bărbat de 36 de ani a ajuns la Spitalul Pașcani cu arsuri pe 5 la sută din suprafața corporală, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

UPDATE: Incendiul ar fi pornit de la o lumânare.

„La ora 01:15, Secția de Pompieri Pașcani în cooperare cu SVSU Moțca au intervenit în localitatea Moțca, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars obiectele de mobilier din interiorul locuinței, aproximativ 150 kg de materiale textile și s-au degradat finisajele interioare pe o suprafață de aproximativ 160 de mp. Proprietarul, în vârstă de 37 de ani era intoxicat cu fum, conștient, a fost asistat medical de către un echipaj de prim ajutor calificat și ulterior a fost transportat la spital. Cauză probabilă de producere a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații închise”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială

A fost transportat, ulterior, la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

„Peste noapte a fost un pacient D. M., în vârstă de 36 ani, de la Spitalul din Pașcani. A fost diagnosticat cu intoxicație cu monoxid de carbon, arsură prin flacără în spațiu închis (a ars casa de la o lumânare, descoperit în casă după stingerea incendiului) pe 5 la sută din suprafața corporală, consum etanol (255 mg/dl etanol). După intubare și ventilare mecanică a fost trimis la consult ORL și oftalmologie și a mers în ATI chirurgie plastică”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu