National

Incendiu în Suceava. Flăcările au cuprins un autoturism în care se afla un bărbat – FOTO

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu în Suceava. Flăcările au cuprins un autoturism în care se afla un bărbat - FOTO
Incendiu în județul Suceava

Un bărbat a fost găsit mort într-o maşină care a ars într-o parcare de pe raza localităţii Şcheia din judeţul Suceava, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, dar şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

„Din nefericire, din interiorul maşinii a fost extras un bărbat, cu arsuri pe toată suprafaţa corporală. Acesta a fost declarat decedat”, au precizat oficialii ISU Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a declarat că miercuri s-a produs un incendiu la un autoturism în comuna Șcheia în parcarea de la „Rulmentul”.

Incendiul a fost localizat și apoi s-a lucrat pentru lichidare.

Potrivit maior Alin Găleată, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pompierii afirmă că în fiecare autovehicul trebuie să existe un stingător şi acesta trebuie să fie în primul rând sigur pentru şofer. Cele mai bune şi mai eficiente stingătoare pentru a le avea în maşină şi pentru a le folosi pentru stingerea unui eventual incendiu de maşină sunt cele cu pulbere.

Adauga un comentariu