Local

Incendiu la un punct de colectare al deşeurilor din Iaşi. Pompierii intervin cu mai multe echipaje – FOTO, UPDATE

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu la un punct de colectare al deşeurilor din Iaşi. Pompierii intervin cu mai multe echipaje - FOTO UPDATE
La fața locului s-a deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă

În urmă cu puțin timp un incendiu s-a produs în Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, incendiul s-a produs la un punct de colectare a deșeurilor menajere de pe strada Macului, din localitatea Horpaz, comuna Miroslava. Există posibilitatea ca incendiul să se extindă la vegetația uscată.

UPDATE: Din primele cercetări ale pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului ar fi folosirea focului deschis în spații deschise.

„Folosirea focului deschis în spații deschise este cauza probabilă de producere a incendiului”, au mai transmis autoritățile.

Știre inițială: 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Miroslava.

„Incendiu produs la un punct de colectare al deșeurilor menajere (cu posibilitate de extindere la vegetația uscată) pe str. Macului din localitatea Horpaz, comuna Miroslava. La locul solicitării se deplasează din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Miroslava”, a transmis ISU Iași.

Adauga un comentariu