National

Incendiu puternic în județul Dâmbovița. O bătrână a ars de vie în casă

Publicat: 21 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incendiu puternic în județul Dâmbovița. O bătrână a ars de vie în casă
Tragedie uriasa in aceasta dimineata. O bătrână a ars de vie în casă

În aceasta dimineața a izbucnit un incendiu puternic în județul Dâmbovița. O locuință a fost cuprinsă de flacări și în ciuda eforturilor pompierilor nu s-a putut salva nimic. Din păcate, o bătrână a ars de vie în casa.

Scene dramatice s-au petrecut în această dimineață în județul Dâmbovița. O bătrână a sfârșit în chinuri groaznice după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări uriașe. Pompierii au făcut eforturi pentru a o salva, dar femeia nu a mai avut nicio șansă.

Locuință cuprinsa de flacări. O bătrână a ars de vie în casă

Incendiul a izbucnit la o locuință pe raza localității Vulcana Băi din Dâmbovița. Imediat mai multe autospeciale de stingere, dar și echipajul SMURD au fost trimise la adresa indicată în apelul la 112. Cei care au sunat după ajutor au anunțat și că este posibil că în interior să fie o femeie.

Din păcate, femeia nu a avut nicio șansă. Aceasta nu s-a putut salva singură din incendiu, iar flăcările imense au îngreunat misiunea pompierilor, care nu au putut să pătrundă în casă în timp util.

Flăcările violente au cuprins întreaga casă și au îngreunat misiunea pompierilor. Femeia părea de negăsit în primă instanță. Ulterior, după izolarea focarelor, salvatorii au pătruns în interior unde au găsit o bătrână, în vârsta de 70 de ani decedată.

Polițiștii și criminaliștii au demarat cercetările, urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii incendiului. La fața locului încă intervin pompierii pentru stingerea totală a incendiului.

Bărbat din judeţul Galaţi, carbonizat în propria locuinţă

Acum câteva zile o altă tragedie avea să se întâmple în județul Galați. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost cuprins de flăcări în propria locuință în urma izbucnirii unui incendiu în comună gălățeană Ivești. Flăcările au cuprins întreaga casă și bărbatul nu a mai putut ieși în curte. Autorităţile au găsit corpul victimei carbonizat după ce incendiul a fost lichidat.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galați, incendiul a fost anunțat miercuri, 14 octombrie 2020, la numărul unic de urgență 112. Pompierii solicitaţi la fața locului au reușit să stingă flăcările care au distrus locuința în totalitate, dar nu au mai putut să-l salveze pe proprietarul imobilului. Cadavrul acestuia a fost găsit carbonizat în interiorul casei.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă.

„Când pompierii au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu violență la întreaga suprafață a locuinței. Au ars: 80 de metri din acoperișul gospodăriei, a fost distrusă tâmplăria de lemn și mobilierul din toată locuința. Proprietarul, în vârstă de 60 de ani,a fost găsit carbonizat”, au transmis pompierii gălățeni.

Incendiu puternic în Arad: 60 de animale au murit carbonizate

Chiar daca aici nu vorbim despre oameni, un alt caz șocant s-a întâmplat și în județul Arad. Aici, 60 de animale au murit arse, după ce adăpostul în care se aflau a luat foc. Pompierii urmează să cerceteze cauza izbucnirii flăcărilor.

Incendiul puternic care a mistuit un adăpost în care se aflau cele 60 de animale s-a întâmplat duminică dimineaţă, 4 octombrie 2020. Toate animalele din acest adăpost au fost găsite moarte de către pompierii arădeni după ce au reuşit să stingă focul.

Incendiul a cuprins un saivan de la marginea localităţii Sintea Mică, fiind trimise echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Arad, care au intervenit cu două autospeciale de stingere şi o unitate SMURD.

Adauga un comentariu