Local

Incendiu puternic la o casă din satul Dancu. Flăcările s-au ridicat la zeci de metri înălțime – EXCLUSIV/ VIDEO/ UPDATE/ FOTO

Publicat: 14 nov. 2020
Incendiu în localitatea ieșeană Holboca

În urmă cu puțin timp s-a produs un incendiu în Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI.ro, se pare că flăcările au izbucnit la o casă din satul Dancu, comuna Holboca, județul Iași. Momentan nu se cunoaște cauza producerii evenimentului. Din fericire, incendiul a fost localizat și nu s-au înregistrat victime.

Flăcările au cuprins întreg acoperișul și s-au ridicat la zeci de metri înălțime. La fața locului se deplasează de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și un echipaj medical.

UPDATE: La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de flăcări, fum și temperatură ridicată, cu posibilitatea extinderii la locuința din imediata apropiere. În urma incendiului a ars casa cu bunurile aferente, (casa construită din cărămidă și mansardă din lemn), pe o suprafață de aproximativ 120 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

UPDATE: „Incendiu la o casă, fără victime, în localitatea Holboca, comună Holboca. Au intervenit Detaşamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de stingere, 1 autocisterna ,1 echipaj de muncă operativă, 1 echipaj de prim ajutor. Activitatea este în dinamica”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Urgenţă Iaşi.

UPDATE: Flăcările au cuprins parterul și etajul locuinței. Potrivit sursei citate, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare de incendiu.

Comentarii
Adauga un comentariu