Local

Incident în municipiul Iaşi. O femeie şi-a prins piciorul între uşile unui tramvai

Publicat: 15 sept. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Incident în municipiul Iaşi. O femeie şi-a prins piciorul între uşile unui tramvai
Incident la Iași

Incident produs în municipiul Iaşi astăzi, 15 septembrie 2023. O femeie ce cobora dintr-un tramvai şi-a prins piciorul între uşi.

La faţa locului se aşteaptă un echipaj medical şi poliţiştii.

Vatmanul a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, potrivit datelor oferite de Cristian Stoica, directorul CTP Iaşi.

„La ora 13.04, vagonul 129, tramvaiul 3 staționează la Flora sens spre Tătăraşi Nord. O doamnă la coborârea din tramvai şi-a prins piciorul între uşi. Vatmanul a sunat la 112, aşteaptă salvarea şi poliţia”, a transmis Cristian Stoica, directorul CTP.

Comentarii
  • In data de 12 septembrie 2023 ,in jurul orei 17,la plecarea din statia Podu Ros spre CUG, vatmanul a pornit tramvaiul fara a da atentie ca o mama cu doi copii,unul in carucior si altul in brate,se chinuia sa urce in mijlocul de transport in comun ,iar la usa din spate o doamna in varsta ramasese prinsa intre usi. La tipetele calatorilor ,vatmanul a oprit , calatorii pusi in pericol au reusit , cu putin noroc. sa urce.Daca nimeni nu a ajutat cele doua femei sa urce, macar unii calatori au fost atenti si prin vocile lor au reusit sa evite un accident. La noi doar strigatele trezesc constiinta unor oameni pusi in slujba comunitatii. Multumim celor care au strigat trezindu-l pe vatman.

Adauga un comentariu