Local

Incident în Podu Roș. Un bărbat de 50 ani a căzut cu trotineta electrică – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 29 aug. 2022
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Incident în Podu Roș. Un bărbat de 50 ani a căzut cu trotineta electrică - EXCLUSIV FOTO
Incident în municipiul Iași

În urmă cu puțin timp s-a produs un incident la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a autoaccidentat în timp ce se afla pe o trotinetă electrică, în Podu Roș.

Bărbatul circula neregulamentar și a căzut. Șoferul unui autoturism marca BMW a oprit pentru a se asigura că bărbatul este în regulă.

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical și polițiștii rutieri, considerându-se inițial că ar fi vorba despre un accident rutier.

 

Comentarii
  • trotineta electrică, cea mai mare prostie a autoritatilor locale iesene de cand ne-au impus rusii comunismul in ’47. pericol public 7/7 24/24/ numai peste mine erau sa de-a de 10 ori cu trotineta chiar daca merg pe banda curului. vin din spate cu viteze ametitoare. un pas gresit de-ai facut el vine din spate cu viteza, ramai fara un picior, clavicula, gat, mana, dar il lasi si pe el handicapat pe viata ca zboara cine stie unde cu trotineta cu tot.

  • Incredibil şi şocant în acelaşi timp!
    Vă rugăm să ne ţineţi la curent cu desfăşurarea evenimentelor. Aştept cu sufletul la gură. Vă mulţumesc!

  • Tronitenele electrice a facut lumea mai lenesa la miscare in aer liber. Putea sa mearga pe jos ca era mai sanatos. Este o mare prostie cu trotinele astea.

  • Domnilor/doamnelor, nu va mai prostiti acum la varste peste 30 ani, si nu va mai schimonositi cu mersul pe biciclete sau trotinete, de dragul iesirii in evidenta. Sportul pe care trebuie sa-l practicati este mersul pe jos, exercitii fizice nu prostiile astea revolutionate de liderii multinationalelor straine.

  • Dacă Poliția Rutiera nu intervine pentru a impiedica circulația trotinetistilor și bicicliștilor pe trotuare sau trecerile de pietoni.

  • **porno cu maimuțe** tu ce cauți pe banda care ai spus mai zoofilule ar fi bine sa te mângâie o trotineta sa devii maimuță

  • Aici comentează doar muritorii de foame care nu au nici bani de pantofi de trotinete nici nu mai vorbim.
    Asta e ura din voi ca dacă sar da trotinete gratis în centru ați fi primii care ați sta la coada!!!. Dar cum asta nu se întâmplă stați și criticați plini de ura ca alții au și voi nu!!!

Adauga un comentariu