Actualitate

Incisivul analist politic H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE: „Eșecul intrării României în Schengen e o mare infamie…! Trădătorii trebuie să plece pentru jaful Austriei din România…” – VIDEO

Publicat: 09 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incisivul analist politic H.D. Hartmann în Dezbaterea Zilei de la BZI LIVE Eșecul intrării României în Schengen e o mare infamie... Trădătorii trebuie să plece pentru jaful Austriei din România... - VIDEO
H.D. Hartmann a fost invitat la "Dezbaterea Zilei" de la BZI LIVE

Jurnalistul H.D. Hartmann a discutat în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre eşecul din 8 decembrie, atunci când în urma întrunirii consiuliului JAI, Austria şi Olanda au votat împotriva aderării României la Spaţiul Schengen.

„De data asta nu e vina poporului român. E vina preşedintelui şi a prim-ministrului!

România după 8 decembrie, trebuie să devină România. Poporul român trebuie să devină roman. Noi de 20 de ani nu mai suntem România. Trebuie să începem să gândim, să construim România în interiorul UE şi al NATO!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

Incisivul jurnalist H.D. Hartmann a discutat pe larg în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre umilinţa la care a fost supus poporul român, după ce joi, 8 decembrie, Austria şi Olanda au votat împotriva aderării la Spaţiul Schengen. În contextul în care România este piaţă de desfacere a intereselor economice ale austriecilor, amanetată marilor companii din Austria… aceştia au spus ‘NU!’ solicitării noastre. O bătaie de joc, o reamintire a poziţiei pe care o ocupăm în Uniunea Europeană şi în ochii acestor indivizi de la Bruxelles.

„Această zi putea fi nu doar evitată, ci transformată într-o zi de succes. Dar am fost umiliţi de Viena. Nu mai putem spune nimic decât că poate poporul român se adună şi înţelege că această zi e de infamie. Numai Austria, acest şmen olandez, puteau spune că au votat doar împotriva Bulgariei.. dar noi eram la pachet! Băi, nu mai fi şmenar! Că m-am săturat de infamiile voastre!

Nimeni nu trebuie să ceară ieşirea din UE a României! Asta e adevărul. 20 de ani de umilinţă. A venit Băsescu şi ne-a vândut pe unde a vrut. A venit Iohannis şi ne-a vândut pe unde a vrut.
Declaraţia lui Cioloș de aseară, că nu e vina României, e vina voastră. M-am săturat de trădare! USR-ule, ia-ţi catrafusele cu Coldea şi căraţi-vă! Dă cu mucii în fasole Austria după ce 11 ani nu a zis nimic de România! 11 ani! După aia vine OMV şi este primit la Cotroceni?! Lăsaţi-mă cu mârlănia asta!
N-am înţeles?! Bode mai e ministru de interne? Ciucă mai este prim-ministru!?
Nu era problema europarlamentarilor să o rezolve, ci era a Guvernului!
Eu sper că ofiţerilor CIE le-a plăcut plăcuța suedeză pe care au inventat-o! Ne-au tras-o olandezii acum… sper să le placă!

Tu, nemțalău, vorbind germana, nu poţi să ştergi pe jos cu cancelarul?! Stam în blesteme de 300 de ani?! Cum adică? Au murit milioane de români pentru ce? Să vină un vorbitor de germană şi să nu rezolve problema României? Te-am pus să duci România în Europa, deşi ştiam că eşti nul la economie şi la limba română, nul ca bărbat, dar ai eşuat, Iohannis! Au trebuit să moară oameni în Bucureşti arşi de vii, ca să poţi să îţi pui guvernul tău! Lingător de clanţe! Şi ce ai făcut? Iohannis, dă raportul! Ce i s-a promis de către Berlin acestui individ de a trădat România? Pentru că în spatele Austriei stă Germania! Austria nu putea acţiona singură! Austria nu e putere economică, nici măcar culturală! Să mă lăsaţi că e Putin în spate! O fi, dar până una alta, e Germania în spate!

Interesul naţional al românilor contează! Nu şeful statului! Iohannis nu era monarh! Are un contract cu poporul român! Ciucă nu e monarh! E soldat la firul ierbii! Iohannis era o nulitate ca primar în Sibiu. Pe banii lui Năstase şi-a făcut el case. Misiunea lui era să ne bage în Schengen, asta era misiunea lui. Asta era contractul! Şi el se duce cu nevastă-sa, mini jupista, la biserică, să ne dea nouă lecţii…. Înainte de a crede în Dumnezeu, trebuie să crezi în poporul şi în statul român!

Nu puteţi să îmi spuneţi că Bode avea interesul naţional? Doar nu l-o avea nenorocitul de la energie…”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Fraţii mei, asta să ne fie lecţie!”

In cadrul aceluiași context, H.D. Hartmann subliniaza că acest eșec aparține în totalitate clasei politice de la guvernare, ce nu a fost în stare să apere interesele naționale, ci a preferat să fie în continuare sluga perfectă a intereselor de la Bruxelles.

„De 20 de ani, clasa politică supremă din România, primii 4, au fost slugi. Şi sub Băsescu şi sub Iohannis. Ciolacu mai are o iertare, că nu era treaba lui. Nici a lui, nici a lui Rareş Bogdan. În locul lui Rareş trebuia să fie Iohannis şi Ciucă! Este un eşec total al regimului lui Iohannis, a serviciilor secrete din România, care trebuiau să ştie mişcările austriecilor!

Cum adică? Iohannis ieri a dat un comunicat tembel! A dat un comunicat în care şi-a apărat cu*u în fața Europei şi nu a României! Dacă nu s-o duce acum Iohannis prin Europa să zică ‘băă, m-aţi aruncat în gura leilor.. ia daţi-mi, mă, o funcţie!’ Sa-mi spuneti mie, ‘cuțu!’.

În locul europarlamentarilor de acolo, trebuia să vină Iohannis! A avut două lucruri de făcut în 10 ani de preşedinţie, dar nu a dovedit decât trădare naţională!

Auzi, se fandoseşte acum Trabucel, că vezi tu Doamne.. a scris Hurezeanu o scrisoare publică pe Facebook. Cine e mă, Hurezeanu? Cum adică? Acum e vina lui Putin, nu? Păi ce are bre, Putin cu mârlănia austriacă? O fi, că doar dacă e stăpânul Austriei… o fi, că doar Austria e interfaţa rusească.

Băi fratele meu, asta să ne fie lecţie! Fraţii mei, asta să ne fie lecţie! De mâine să nu îi mai ascultaţi nici pe Ciucă nici pe Iohannis! Gata! Să se ducă la ski cu mini-jupata lui! Că aşa intră femeile în biserică, cu minijup! Iohannis, te plătim să nu mai faci nimic! Erai mai bun la ski decât ca preşedinte al României! Bă Ciucă, ce mai cauţi la Palatul României? S-a terminat! Gata!

Popor român, nu mai vota USR-ul şi pe Dacian Cioloș! Da-ţi-l afară din viaţa politică a României, pentru că ăia au fost împotriva aderării României în Schengen!”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann a relatat de altfel în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și adevărata situatie de pe frontul din Ucraina.

Adauga un comentariu