BZI LIVE

LIVE VIDEO – O nouă ediție de impact „Dezbaterea Zilei” în Studioul BZI LIVE, alături de jurnalistul, analistul politic și profilerul H.D. Hartmann

Publicat: 08 dec. 2022

Vineri, 9 decembrie 2022, începând cu ora 14.30, va fi programată o nouă ediție „Dezbaterea Zilei” alături de cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D.Hartmann. Incisivul invitat va face dezvăluiri despre momentul post Schengen, declarațiile lui Marcel Ciolacu despre UDMR, tot mai intensele solicitări de negocieri pentru pace în Ucraina, mesajul trimis de Departamentul de Apărare al SUA către Ucraina de a nu ataca pe teritoriul Rusiei, riscul de a fi pierdută Odesa, propaganda americană vizavi de Vladimir Puţin.

De asemenea, H.D.Hartmann va mai discuta despre criză economică fără precedent în care a căzut Europa, refuzul șefului Pfizer de a fi audiat în scandalul vaccinurilor anti-Covid-19, dar şi despre declarația preşedintelui Rusiei despre armele nucleare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Comentarii
Adauga un comentariu